Η Ρεγγίνα Μακέδου έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών και στέλνει ένα πολύ δυνατό μήνυμα σε όλους

Ιωάννα Τζανή
Η Ρεγγίνα Μακέδου έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών και στέλνει ένα πολύ δυνατό μήνυμα σε όλους

«Η ώρα 0!!! Τα νέα μου γενέθλια. Αυτό είναι η μεταμόσχευση μυελού των οστών… δεν είναι χειρουργείο», έγραψε χαρακτηριστικά η γυμνάστρια και πρώην παίκτρια του DWTS.

Μπορεί να δίνει τη δική της σκληρή μάχη με τον καρκίνο και συγκεκριμένα με τη λευχαιμία, αλλά το κορίτσι που αγαπήσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο DWTS, η Ρεγγίνα Μακέδου, δεν χάνει το χαμόγελο, τη δύναμη και την αισιοδοξία της. Πρόκειται για μια σπουδαία γυναίκα που δεν το βάζει ποτέ κάτω και αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους μας, αλλά κυρίως για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και παλεύουν για τη ζωή τους καθημερινά.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρεγγίνα φροντίζει να ενημερώνει τους followers της για την κατάσταση της υγείας της. Οι χημειοθεραπείες και οι καθημερινές μάχες πρωταγωνιστούν στη ζωή της, και αυτή τη φορά η πρώην προπονήτρια της κολύμβησης και νυν γυμνάστρια θέλησε να κάνει γνωστό ότι υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

https://www.instagram.com/p/CeVa3iAADNE

Ρεγγίνα Μακέδου στο Queen.gr: Χόρεψα 155 μέρες με τη λευχαιμία αλλά είμαι ακόμη warrior όχι survivor

Η ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου

«Είναι η ώρα που πήρα τα κύτταρα της μεταμόσχευσης! Η ώρα 0!!! Τα νέα μου γενέθλια. Αυτό είναι η μεταμόσχευση μυελού των οστών… δεν είναι χειρουργείο!!! Μέσα από μια ουσιαστικά μετάγγιση παίρνουμε τα κύτταρα που χρειαζόμαστε. Είναι εύκολο; Η διαδικασία ναι…. Η αποκατάσταση όχι… ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και εύχομαι να με αγαπήσει το μόσχευμα όπως το αγαπάω κι εγώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρεγγίνα Μακέδου.

Και συνέχισε γράφοντας:

«Πονάς; Είχα κάποιες μέρες δύσκολες με κάποιες παρενέργειες που έχουν όλοι όσοι κάνουν χημείες αλλά όχι δεν πονάω… κοιμάμαι όμως κοιμάμαι πολύ!!! Ποτε θα βγεις; Δεν ξέρω… όταν οι γιατροί μου το θεωρήσουν ασφαλές. Πώς νιώθεις; Νιώθω ευγνωμοσύνη που στάθηκα τόσο τυχερή και βρήκα δότη και έχω το δικαίωμα να παλέψω για τη ζωη μου!!! Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κλινική ΣΤΟΡΓΗ του νοσοκομείου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ στη Θεσσαλονίκη δεν είναι τυχαία στη κορυφη!!!».

Στο τέλος της λεζάντας της, η γυμνάστρια έστειλε ένα πολύ ισχυρό μήνυμα προς όλους μας, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές και τις προσευχές του για εκείνη:

«Γίνετε δότες μυελού των οστών σήμερα. Δώστε αίμα και αιμοπετάλια. Ελάτε να γίνουμε μια κοινωνία καλύτερη έστω μέσα από αυτό! Σας ευχαριστώ όλους έναν έναν για τις ευχές και τις προσευχές να σας έχει ο θεός καλά».

https://www.instagram.com/p/CedMHPesBRp

O μεγάλος φόβος της και η απόφαση ζωής που έχει πάρει

Σε συνέντευξή της στο queen.gr τον περασμένο Νοέμβριο, η Ρεγγίνα Μακέδου μίλησε από καρδιάς για τη μάχη που δίνει με τη λευχαιμία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο, ήμουν σίγουρη πως θα πεθάνω και έπρεπε να πάρω απόφαση στο πώς θα γίνει. Δεν ήθελα να πεθάνω ξαπλωμένη, αυτό ήταν το μόνο σίγουρο. Είπα στον εαυτό μου ότι αν μου απομένουν από μια μέρα έως έξι μήνες ζωής, θα το κάνω όπως θέλω εγώ».

Αναφερόμενη στην προσωπική τους ζωή, η Ρεγγίνα δήλωσε: «Θέλω να είμαι χαρούμενη στη ζωή μου. Οτιδήποτε πάει να μου κλέψει αυτό το χαμόγελό μου, άμεσα το αποβάλλω. Όποιος άντρας θα αποφασίσει να είναι δίπλα μου, θα πρέπει να τα έχει πολύ καλά με τον εαυτό του και ότι είναι εδώ μαζί μου για τη σχέση. Αλλιώς δεν θα χάσω καθόλου το χρόνο μου, γιατί έχω καταλάβει πόσο πολύτιμος είναι».

Πηγή φωτογραφιών: @regina_makedou