Η Ρεγγίνα Μακέδου δίνει μία ακόμη μάχη με την λευχαιμία και συγκινεί με το μήνυμα της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ρεγγίνα Μακέδου δίνει μία ακόμη μάχη με την λευχαιμία και συγκινεί με το μήνυμα της

Η γνωστή γυμνάστρια που γνωρίσαμε και ως παίκτρια του Dancing with the Stars, δίνει μία ακόμη μία μάχη με την λευχαιμία. 

Με μία φωτογραφία της χαρούμενη δίπλα στα κύματα και με τον ήλιο να την φωτίζει, η γνωστή γυμνάστρια Ρεγγίνα Μακέδου και πρώην παίκτρια στο Dancing with the stars, ανακοίνωσε με μία δημοσίευση της στο προφίλ της στο Instagram, πως είναι έτοιμη να δώσει μία ακόμη μάχη με την λευχαιμία. Αλλά το μήνυμα της είναι το πιο αισιόδοξο που θα μπορούσε να γράψει, δείχνοντας για μία ακόμη φορά το μεγαλείο της προσωπικότητάς της.

https://www.instagram.com/p/Cb0S8KKsqqk

«Για κανένα λόγο δεν τα παρατάμε»

Η Ρεγγίνα εξηγεί αναλυτικά την περιπέτεια με την υγεία της γράφοντας πως: «Λίγες μέρες πριν μπω (σ.σ στο νοσοκομείο) έπαιζα με τα κύματα. Και ήρθε η φουρτούνα τελικά! Ναι υπάρχει υποτροπή. Ναι με τους γιατρούς μου θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο. Ναι εννοείται δεν τα παρατάμε για κανένα λόγο. Αλλά να θυμάστε ότι είναι ανθρώπινο και να ξεσπάς και να κλαις και να θυμώνεις αρκεί να επιστρέφεις στην αισιόδοξη πλευρά, πάντα το έλεγα. Κανείς μας δεν είναι ρομπότ ούτε εγώ! Όλα θέλουν τον χρόνο τους και όλα θα πάνε καλά. Σας υπερευχαριστω για όλα τα όμορφα μηνύματα. Γίνετε δότες μυελού των οστών σήμερα! Χαρίστε ζωή σε μας που το χρειαζόμαστε».

Ρεγγίνα Μακέδου στο Queen.gr: Χόρεψα 155 μέρες με τη λευχαιμία αλλά είμαι ακόμη warrior όχι survivor

https://www.instagram.com/p/CcH0hkjsjpX

«Είμαι ακόμη warrior, όχι survivor»

Πριν από λίγους μήνες η Ρεγγίνα Μακέδου στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε δώσει στο Queen.gr είχε μιλήσει για την λευχαιμία που κατόρθωσε να την νικήσει τόσες πολλές φορές και αυτός ο αγώνας άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία της: «Την ασθένεια την βρήκαμε σε μια εξέταση ρουτίνας που έκανα με το γιατρό μου για το διαβήτη, γιατί είχα πολύ χαμηλό αιματοκρίτη. Η πρώτη σκέψη που έκανα, είναι ότι θα πεθάνω».


Και συνεχίζει λέγοντας στο πότε ξαναβρήκε το κουράγιο της: «Άργησα πολύ να πάω σε αυτό. Ήμουν σίγουρη πως θα πεθάνω και έπρεπε να πάρω απόφαση στο πώς θα γίνει. Δεν ήθελα να πεθάνω ξαπλωμένη, αυτό ήταν το μόνο σίγουρο. Είπα στον εαυτό μου ότι αν μου απομένουν από μια μέρα έως έξι μήνες ζωής, θα το κάνω όπως θέλω εγώ. Η ασθένειά μου βρίσκεται σε ύφεση, αυτό είναι το σωστό. Αν δεν περάσουν πέντε χρόνια μετά το τέλος των χημειοθεραπειών, δεν μπορείς να θεωρηθείς survivor. Είμαι ακόμη warrior. Η υποτροπή, είναι ο καθημερινός φόβος ενός καρκινοπαθή. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο για εμένα για να μην ξαναγυρίσει»