Η Harper Beckham συνόδευσε τον μπαμπά της David στη Βενετία και όλοι μιλούν για την αλλαγή της

Η Harper Beckham συνόδευσε τον μπαμπά της David στη Βενετία και όλοι μιλούν για την αλλαγή της
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved.

Η Harper δεν είναι πια το μικρό κοριτσάκι που θυμάσαι. Σε λιγότερο από έναν μήνα θα γίνει 11 ετών και έχει ήδη μπει στην εφηβεία.

Η Harper Seven μεγάλωσε και ομόρφυνε επικίνδυνα.

Μπορεί να μην είναι πια εκείνο το μικρό γλυκό κοριτσάκι, όμως η 10 χρονη Harper Seven παραμένει το κοριτσάκι του μπαμπά.

Ολόκληρη κοπέλα η Harper

Η Harper σε λιγότερο από έναν μήνα θα γίνει 11 ετών και η εφηβεία έχει αρχίσει ήδη να της χτυπά την πόρτα μιας και το άλλοτε παιδικό σώμα της κόρης των Beckham έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε ένα κορμί μιας νεαρής δεσποινίδας πια.

Ο David πάντως δεν άφησε το χέρι της κόρης του καθώς τη συνόδευσε στη Βενετία με τη μικρή να φορά στράπλες τουαλέτα με αθλητικά ενώ ο μπαμπάς της ήταν ντυμένος με κοστούμι.

https://www.instagram.com/p/CewRy1PsfWQ

Η ombre τουαλέτα της Harper, αξίας 1600 λιρών, από τον σχεδιαστή Zimmermann, άφηνε να φανούν οι καμπύλες που διαθέτει πια η μικρή κόρη του πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστή.

Νωρίτερα, ο τρελαμένος με την κόρη του Bechkam είχε απολαύσει βόλτα με γόνδολα με την κόρη του ενώ η μικρή τον συνοδεύει τελευταία σε κάθε του εμφάνιση. Ο David άλλωστε, επί σειρά ετών είχε δεχτεί σφοδρή κριτική για το γεγονός πως φιλά την κόρη του στο στόμα.

Ο David Beckham και η οικογένειά του υπό την «απειλή» μιας άγνωστης γυναίκας

O David Beckham και σύσσωμη η οικογένειά του πέρασαν πρόσφατα μια μεγάλη περιπέτεια μιας και απειλούνται και φοβούνται για την ασφάλειά τους, αφού μια άγνωστη γυναίκα έχει εμφανιστεί περισσότερες από μία φορές στο σχολείο της μικρής Harper Seven προσπαθώντας να της μιλήσει, ενώ έχει στείλει και γράμματα στα σπίτια που διαθέτει η οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή.

H 58χρονη Sharon Bell, προσπάθησε να παραβιάσει τα σπίτια των Beckhams στο Λονδίνο και στο Oxfordshire στις 9 Ιουλίου και 9 Σεπτεμβρίου του 2021 αντίστοιχα, με την παραληρηματική πεποίθηση ότι είχε σχέση με τον Beckham και ότι εκείνος και η Victoria τής έκλεψαν τα ωάρια.

Οι Beckhams στα δικαστήρια με γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι μαμά της Harper Seven

Η υπόθεση αυτή ανάμεσα στους Beckhams και στην άγνωστη γυναίκα που τους κατηγορεί ότι της έκλεψαν τα ωάρια έχει ήδη πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Σε δίκη, μάλιστα, που πραγματοποιήθηκε στο Δικαστήριο του Westminster, η Bell δήλωσε αθώα για την κατηγορία της παρενόχλησης με τη δίκη να αναμένεται να συνεχιστεί τον ερχόμενο Ιούλιο, κοντά στα 11 γενέθλια της Harper.