Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο του Brooklyn Beckham με τη Nicola Peltz

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο του Brooklyn Beckham με τη Nicola Peltz
Instagram: brooklynpeltzbeckham

Οι νεόνυμφοι, Brooklyn Beckham και Nicola Peltz, φωτογραφήθηκαν για το ψηφιακό τεύχος Ιουνίου της Βρετανικής Vogue και αποκάλυψαν την έμπνευση πίσω από τον γάμο τους.

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι επρόκειτο για τον γάμο της χρονιάς! Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 9 Απριλίου σε μια τελετή δίπλα στη θάλασσα του Palm Beach έχοντας στο πλευρό τους τις οικογένειές τους και λαμπερούς καλεσμένους, όπως η Gigi Hadid, η Eva Longoria, ο Tom Brady, η Gisele Bündchen αλλά και ο Gordon Ramsey.

Ενάμιση μήνα μετά από τον γάμο του, λοιπόν, το διάσημο ζευγάρι μιλά στην ψηφιακή έκδοση της βρετανικής Vogue και μοιράζεται αδημοσίευτες φωτογραφίες του γάμου του αποκαλύπτοντας συγχρόνως τι αποτέλεσε έμπνευση για αυτούς.

O Brooklyn Beckham παντρεύτηκε τη Nicola Peltz: Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο στο Palm Beach

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες του γάμου

Το ζευγάρι αποκάλυψε στη βρετανική Vogue ότι την τριήμερη γιορτή για τον γάμο τους ακολούθησε και μια σειρά από διαφορετικά looks. Πριν τον γάμο, όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες, που πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η Nicola και ο Brooklyn φόρεσαν ασορτί κοστούμια Dior, τα οποία είχε σχεδιάσει ο Kim Jones.

https://www.instagram.com/p/Cd6cevhFGIw

«Δεν ήθελα να φοράω φορέματα όλο το Σαββατοκύριακο και μας αρέσει να είμαστε ταιριαστοί. (Ο Kim) προσφέρθηκε να φτιάξει ένα ρούχο και σκεφτήκαμε πόσο απίστευτο θα ήταν να φτιάξουμε ασορτί κοστούμια Dior», είπε η Peltz.

Η νύφη, όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, φορούσε ένα custom made νυφικό Valentino Couture για την τελετή, ενώ ο γαμπρός ντύθηκε από τον Οίκο Dior. Ο Brooklyn είπε για το νυφικό της συζύγου του: «Το αποκορύφωμα του γάμου για μένα ήταν ότι την είδα για πρώτη φορά με αυτό το φόρεμα, ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που ένιωσα ότι δεν μπορούσα να πάρω ανάσα».

https://www.instagram.com/p/Cd57BCopU2_

Η έμπνευση πίσω από τον γάμο Beckham-Peltz

Μπορεί η πρώτη σκέψη σου να ήταν ότι ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz εμπνεύστηκαν τον γάμο τους από τους Victoria & David Beckham, όμως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Το νεόνυμφο ζευγάρι αποκάλυψε ότι έμπνευσή του αποτέλεσε ο γάμος του David Bowie και της Iman.

«Ο γάμος του David και της Victoria ήταν απίστευτος και αυτές οι φωτογραφίες είναι εμβληματικές, αλλά ο γάμος από τον οποίο εμπνευστήκαμε περισσότερο ήταν της Iman και του David Bowie», δήλωσε χαρακτηριστικά η Nicola Peltz. Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι ο David Bowie και η Iman είχαν παντρευτεί στη Φλωρεντία το 1992.

Στη συνέντευξή της στη Vogue, η Nicola Peltz πρόσθεσε πως το χτένισμά της ήταν εμπνευσμένο από ένα άλλο supermodel και συγκεκριμένα από την Claudia Schiffer.