Η σημασία πίσω από το νέο τατουάζ του Brooklyn Beckham δεν είναι αυτή που περιμένεις

Η σημασία πίσω από το νέο τατουάζ του Brooklyn Beckham δεν είναι αυτή που περιμένεις

Ο Brooklyn Beckham «χτύπησε» νέο τατουάζ και την αποκάλυψη έκανε η σύζυγός του, Nicola Peltz.

Ο Brooklyn Beckham είναι λάτρης των τατουάζ αλλά κυρίως… των τατουάζ που είναι αφιερωμένα στη σύζυγό του, Nicola Peltz. Ο γιος του David και της Victoria Beckham μετρά αρκετά τατουάζ στο σώμα του τα οποία σχετίζονται με την αγαπημένη του, όπως το μεγάλο τατουάζ-εξομολόγηση στον σβέρκο του, αλλά και το tattoo με τους γαμήλιους όρκους.

Στη «συλλογή» του, λοιπόν, τώρα έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα σχέδιο που «χτύπησε» στο χέρι του ο Brooklyn και το οποίο αφορά και πάλι τη Nicola Peltz. Όχι, βέβαια, ακριβώς την ίδια, αλλά... τη γιαγιά της.

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο του Brooklyn Beckham με τη Nicola Peltz

Το νέο τατουάζ-κουνελάκι του Brooklyn Beckham

Τη Δευτέρα (30/5) η Nicola Peltz δημοσίευσε ένα Insta Story αποκαλύπτοντας το νέο τατουάζ του συζύγου της, Brooklyn Beckham. Ο νιόπαντρος Brooklyn, λοιπόν, «χτύπησε» ένα κουνελάκι ως φόρο τιμής στη γιαγιά της Nicola, η οποία είναι γνωστή ως Bunny.

Η ίδια, μάλιστα, έγραψε στο Story της: «Η καρδιά μου απλά λιώνει. Έκανε τατουάζ για τη γιαγιά μου. Το όνομά της είναι bunny. Brooklyn, σε αγαπώ τόσο πολύ».

Ο λαμπερός γάμος Beckham-Peltz

Στις 9 Απριλίου 2022 πραγματοποιήθηκε ίσως και ο πιο πολυσυζητημένος γάμος της χρονιάς. Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου παρουσία καλών φίλων και των 2 οικογενειών.

Στον γάμο, που πραγματοποιήθηκε στο Palm Beach, το παρών έδωσαν λαμπεροί καλεσμένοι, όπως η Eva Longoria, η Serena Williams, οι Spice Girls, Mel B, Emma Bunton, Mel C και Geri Halliwell, ενώ ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε και celebrities, όπως η Gigi Hadid, η Elizabeth Hurley, ο Tom Brady, η Gisele Bündchen αλλά και ο Gordon Ramsey. Στις εικόνες των παπαράτσι, ωστόσο, δεν εμφανίστηκαν οι Sussexes, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι του ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/Cd6rctAvsNM

Ο Brooklyn και η Nicola άρχισαν να βγαίνουν τον Οκτώβριο του 2019 και έγιναν Instagram Official τον Ιανουάριο του 2020, όταν ο πρωτότοκος γιος του David και της Victoria Beckham ήταν μόλις 21 ετών!