Η Khloé Kardashian αποκάλυψε πως κατέρρευσε όταν έμαθε για το σκάνδαλο του Tristan Thompson

H τηλεπερσόνα μοιράστηκε άγνωστες λεπτομέρειες για την αντίδρασή της και τις επιπτώσεις στην υγεία της.

Το τελευταίο επεισόδιο (για αυτή τη σεζόν) του reality «The Kardashians» περίμεναν πώς και πώς οι εκατομμύρια fans της διάσημης οικογένειας. H Khloé Kardashian έκανε επιτέλους το «ξέσπασμά της» και μίλησε με ειλικρίνεια στην κάμερα για το πώς ένιωσε πέρυσι όταν έμαθε ότι ο Tristan Thompson την είχε απατήσει αφήνοντας έγκυο μια άλλη γυναίκα.

Η Khloé Kardashian πέρασε δύσκολα

«Είμαι τόσο αγχωμένη που λιποθύμησα τις προάλλες», παραδέχτηκε η 37χρονη στην αδερφή της Kendall Jenner κατά τη διάρκεια μιας videoκλήσης τους στο FaceTime. Το διάσημο μοντέλο εμφανώς σοκαρισμένο ακούστηκε να λέει: «Τι; Khloé, πώς κάνεις; Πότε λιποθύμησες;».

«Ξέρεις....», απαντά διστακτικά η Khloé. Λίγο αργότερα η τηλεπερσόνα αναφέρει πως ήθελε να πιστέψει ότι ο Tristan θα μπορούσε να αλλάξει και ότι ήθελε να τον εμπιστευτεί.

Στο teaser που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτώσης βλέπουμε την Kim Kardashian να μιλά στο τηλέφωνο και να λέει: «Θεέ μου, νομίζω ότι πρέπει να έχουμε μια οικογενειακή συνάντηση». Στην επόμενη σκηνή η Kourtney Kardashian, η Kris Jenner και ο Corey Gamble είναι όλοι μαζεμένοι γύρω από ένα τραπέζι όταν η Kim ανακοινώνει ότι η Khloé δεν πρόκειται να εμφανιστεί αφού δεν αισθάνεται καλά.

«Μακάρι να μην χρειαζόταν ποτέ να μιλήσω γι’ αυτό γιατί δεν είναι διασκεδαστικό να μιλάς για κάτι τέτοιο. Αλλά είναι μέρος του ταξιδιού μου στη ζωή, οπότε θα το δούμε στην εκπομπή», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Khloé Kardashian λίγο πριν προβληθούν τα πρώτα επεισόδια από το νέο τους reality.

Η συνειδητοποίηση της Khloe Kardashian για τον Tristan Thompson: «Δεν είναι για μένα»

Η απιστία του Tristan Thompson

H γυμνάστρια Maralee Nichols υποστηρίζει ότι συνευρέθηκε ερωτικά με τον Tristan Thompson το Σαββατοκύριακο των γενεθλίων του, τον Μάρτιο του 2021. Εκείνος τότε ήταν ακόμα ζευγάρι με την Khloé Kardashian. Η Nichols έμεινε έγκυος και γέννησε τον Δεκέμβρη το παιδί του. O μπασκετμπολίτας δεν δεχόταν ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της και ζήτησε τεστ DNA. Το τεστ πατρότητας απέδειξε ότι ο Thompson είναι πράγματι ο πατέρας του παιδιού της Nichols, με την Khloé Kardashian να δέχεται ένα ακόμη «χτύπημα».

«Μακάρι να μην χρειαζόταν ποτέ να μιλήσω γι’ αυτό γιατί δεν είναι διασκεδαστικό να μιλάς για κάτι τέτοιο. Αλλά είναι μέρος του ταξιδιού μου στη ζωή, οπότε θα το δούμε στην εκπομπή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Khloe Kardashian.

Στην αρχή ο 31χρονος μπασκετμολίστας αρνιόταν κατηγορηματικά ότι το μωρό είναι δικό του, αναθεώρησε ωστόσο μετά το test πατρότητας και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Khloé Kardashian.

«Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Τώρα που η πατρότητα έχει πιστοποιηθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσω με αγάπη τον γιο μας». «Khloé, δεν σου αξίζει αυτό. Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και η ταπείνωση που σου προκάλεσα. Δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια», είχε δηλώσει αργότερα ο Thompson.

Πηγή κεντρικής: khloekardashian

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης