H Khloe Kardashian αρνήθηκε ότι έχει κάνει 12 αισθητικές επεμβάσεις αλλά κανείς δεν την πίστεψε

Κατερίνα Μπούσιου
H Khloe Kardashian αρνήθηκε ότι έχει κάνει 12 αισθητικές επεμβάσεις αλλά κανείς δεν την πίστεψε

 (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

AP

Δημοσιεύματα αναφέρουν δεκάδες μικρές μεταμοσχεύσεις και αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπο της Khloe, αλλά εκείνη το αρνείται κατηγορηματικά. 

Oι αδελφές Kardashians όπως και η μαμά τους Kris Jenner, σίγουρα δεν γεννήθηκαν με τα super γονίδια και τις τέλειες αναλογίες. Εκμεταλλεύτηκαν όμως την δυνατότητα που τους έδινε η επιστήμη για να κάνουν το καλύτερο. Η Khloe Kardashian, την οποία είδαμε να μεταμορφώνεται τα τελευταία χρόνια, αρνείται όμως κατηγορηματικά την νέα φήμη των τελευταίων ημερών πως δεν έκανε ούτε μία, ούτε δύο, αλλά συνολικά 12 αισθητικές επεμβάσεις και μικρο-μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπό της.

https://www.instagram.com/p/Cd85PspvgWw

«Έχω κάνει μόνο πλαστική στην μύτη την οποία και την λάτρεψα»

Μπορεί κάποια χρόνια να ζούσε ακόμη και στην σκιά της αδελφής της Kim που ήταν πιο δημοφιλής, αλλά εδώ και μία δεκαετία η Khloe έχει δείξει τα χαρίσματά της ακόμη και επιχειρηματικά. Αν είχατε δει στις αρχές του reality την Khloe, θα είχατε δει μία κοπέλα με καμπύλες αλλά αρκετά γοητευτική. Τα τελευταία χρόνια βλέπετε μία εντελώς διαφορετική Kardashian με αρκετά λιγότερα κιλά και ολική μεταμόρφωση σε πρόσωπο και σώμα. Άλλωστε όλη την οικογένεια των Kardashian την είχαν κάποτε - και σοφά - χαρακτηρίσει ως το βασίλειο των πλαστικών επεμβάσεων.

Τώρα η Khloe μιλώντας σε ένα podcast της εκπομπής «Not skinny, not fat» δίνοντας το καλό παράδειγμα στα νεαρά κορίτσια για να τα αποτρέψει από τις εξαντλητικές δίαιτες, δήλωσε ότι παρά τα όσα γράφονται, δεν έχει κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπο: «Κάποτε με ενοχλούσε όταν έλεγαν ότι έχω κάνει 12 μικρές μεταμοσχεύσεις και επεμβάσεις στο πρόσωπό μου. Και έλεγα ότι αυτό είναι τρελό. Το μόνο που έκανα, ήταν πλαστική στην μύτη την οποία και λάτρεψα. Πάντα ήθελα να την κάνω, αλλά φοβόμουν».

https://www.instagram.com/p/CcbOO_kDRRz

Η Khloe πάντως, είτε την πιστεύουμε, είτε κρατάμε τις αμφιβολίες μας, δήλωσε επίσης πως κάποτε είχε προσβληθεί γιατί πάντα την συνέκριναν με τις αδελφές της, ετεροθαλείς και μη. Τόνισε πως κάθε μία έχει την δική της προσωπικότητα και τουλάχιστον δεν ήταν ευγενικό, να γίνεται αυτή η σύγκριση.

Οι Kardashians αυτό το διάστημα δείχνουν μία ιδιαίτερη εξωστρέφεια και αυτοπεποίθηση, απασχολώντας τα μέσα ενημέρωσης. Φυσικά είναι και ένας τρόπος να διαφημίσουν καλύτερα τις δεκάδες εταιρείες καλλυντικών που έχουν ως προσωπικές επιχειρήσεις, αλλά και το οικογενειακό τους reality. Στην photo gallery που ακολουθεί θα δείτε και μερικές φωτογραφίες της Khloe από το 2015 μέχρι σήμερα για να διαπιστώσετε και εσείς ότι η οικογένεια Kardashian έχουν πάντα τους καλύτερους αισθητικούς!

Το πρόγραμμα γυμναστικής της Khloe Kardashian που την βοηθά να παραμένει σε φόρμα