Η συνειδητοποίηση της Khloe Kardashian για τον Tristan Thompson: «Δεν είναι για μένα»

Νατάσσα Σχοινά
Η συνειδητοποίηση της Khloe Kardashian για τον Tristan Thompson: «Δεν είναι για μένα»

Μετά από μία σειρά από σκάνδαλα, η Khloe Kardashian επιτέλους συνειδητοποίησε ότι ο Tristan Thompson δεν είναι ο άνθρωπος που θέλει για σύντροφό της.

Η Khloe Kardashian έχει περάσει πολλά με τον Tristan Thompson. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν τα νέα πως ο μπασκετμπολίστας έγινε στο τέλος του 2021 μπαμπάς του παιδιού της Maralee Nichols τοποθετώντας την Khloe για άλλη μία φορά σε μία πολύ δύσκολη και δυσάρεστη θέση.

Η Khloe που έχει αποκτήσει μαζί του ένα παιδί, τη μικρή True, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Robin Roberts στο ABC News και εξέφρασε δημόσια τη συνειδητοποίησή της σχετικά με τον πατέρα της κόρης της: «Πιστεύω ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και ένα υπέροχος μπαμπάς, απλώς δεν είναι ο κατάλληλος άντρας για εμένα».


Το παρασκήνιο της σχέσης της Khloe Kardashian με τον Tristan Thompson

Η σχέση της Khloe Kardashian και του Tristan Thompson έχει περάσει πολλά. Ήδη από την περίοδο που η Khloe ήταν έγκυος στην κόρη τους ξέσπασε το πρώτο σκάνδαλο, με τον μπασκετμπολίστα να γίνεται αντικείμενο σχολίων για το βίντεο που κυκλοφόρησε σε νυχτερινό κέντρο με άγνωστες γυναίκες.

Η Khloe τότε αποφάσισε να τον συγχωρήσει, όμως, λίγο μετά, τον Φεβρουάριο του 2019, κυκλοφόρησαν τα νέα ότι ο Tristan συνευρέθηκε ερωτικά με την κολλητή φίλη της Kylie Jenner, Jordyn Woods. Έναν χρόνο μετά, ο μπασκετμπολίστας βρέθηκε σε νομική διαμάχη με την Kimberly Alexander, η οποία ισχυρίστηκε ότι ήταν ο πατέρας του τετράχρονου γιου της, όμως το τεστ πατρότητας έδειξε πως τελικά δεν ήταν εκείνος ο πατέρας.


Τον Δεκέμβριο του 2021, ήρθε στον κόσμο ο γιος του με τη Nichols, την οποία έβλεπε τον Μάρτιο του ίδιου έτους, την περίοδο που ήταν σε σχέση με την Khloe.

H απολογία του Tristan Thompson

Τον Ιανουάριο του 2022, ο Tristan επιβεβαίωσε την πατρότητα του παιδιού με τη Nichols, ενώ απολογήθηκε δημόσια στην Khloe, λέγοντας ότι δεν της αξίζουν αυτά που υφίσταται μαζί του.


«Σήμερα κυκλοφόρησαν τα νέα ότι είμαι ο πατέρας του παιδιού της Maralee Nichols. Αναλαμβάνω πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Τώρα που η πατρότητα έχει πιστοποιηθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσω με αγάπη τον γιο μας. Khloé, δε σου αξίζει αυτό. Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και η ταπείνωση που σου προκάλεσα. Δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια», είχε πει ο Thompson για την Khloe.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Khloe απάντησε στα σχόλια για τα εμφυτεύματα στους γλουτούς αλλά δεν έπεισε κανέναν

The Kardashians: Kim, Kourtney και Khloe σε παιδική ηλικία δεν θυμίζουν σε τίποτα το σήμερα

Μετανιωμένος ο Tristan Thompson- Το αινιγματικό μήνυμα στο Instagram