Kylie Jenner: Έτσι αντέδρασε όταν έμαθε για την απιστία του Tristan Thompson στην Khloé

Τσακιρίδου Χριστίνα
Kylie Jenner: Έτσι αντέδρασε όταν έμαθε για την απιστία του Tristan Thompson στην Khloé

Οι αδερφές Kardashian συζήτησαν on camera για την απιστία του Tristan Thompson και έφεραν στο φως άγνωστες λεπτομέρειες.

Ένα ακόμη επεισόδιο του νέου reality των Kardashians απόλαυσαν οι τηλεθεατές και οι διάσημες αδερφές αποκάλυψαν άγνωστες λεπτομέρειες για το σκάνδαλο με τον Tristan Thompson. Ο 31χρονος μπασκετμπολίστας απάτησε την Khloé με την Maralee Nichols, και όπως έγινε γνωστό αργότερα απέκτησε μαζί της έναν γιο.

Η Kim Kardashian ήταν εκείνη που έμαθε πρώτη για το δυσάρεστο περιστατικό και κατά τη διάρκεια του επεισοδίου προσπαθούσε μανιωδώς να έρθει σε επαφή με την αδερφή της, Khloé Kardashian για να της μεταφέρει τα λυπηρά νέα.

Η αντίδραση της Kylie Jenner και τα σκληρά λόγια

kyliekhloe.jpg

Καθώς η Kim προσπαθούσε να συμβιβαστεί με αυτά που διάβαζε για την απιστία του Tristan και τον ερχομό του γιου του, η μικρότερη αδερφή της, Kylie Jenner της τηλεφώνησε σοκαρισμένη. «Λέτε ψέματα», είπε η Kylie στο τηλέφωνο. «Όχι, δεν λέω ψέματα», απάντησε η Κim.

«Είμαι σαν να τρέμω για εκείνη. Η ψυχή μου πεθαίνει γι' αυτήν (την Khloe). Στη συνέχεια, η Kylie είπε με έντονο ύφος: «Είναι ο Tristan, ο χειρότερος άνθρωπος στον πλανήτη. Άλλωστε, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Tristan είχε πιαστεί να απατάει την Khloe δημόσια», συμπλήρωσε η νεαρή τηλεπερσόνα.

H Kim Kardashian σαν άλλη Barbie ποζάρει στον φακό της κόρης της North

Η απιστία του Tristan Thompson

H γυμνάστρια Maralee Nichols υποστηρίζει ότι συνευρέθηκε ερωτικά με τον Tristan Thompson το Σαββατοκύριακο των γενεθλίων του, τον Μάρτιο του 2021. Εκείνος τότε ήταν ακόμα ζευγάρι με την Khloé Kardashian. Η Nichols έμεινε έγκυος και γέννησε τον Δεκέμβρη το παιδί του. O μπασκετμπολίτας δεν δεχόταν ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της και ζήτησε τεστ DNA. Το τεστ πατρότητας απέδειξε ότι ο Thompson είναι πράγματι ο πατέρας του παιδιού της Nichols, με την Khloe Kardashian να δέχεται ένα ακόμη «χτύπημα».

«Μακάρι να μην χρειαζόταν ποτέ να μιλήσω γι’ αυτό γιατί δεν είναι διασκεδαστικό να μιλάς για κάτι τέτοιο. Αλλά είναι μέρος του ταξιδιού μου στη ζωή, οπότε θα το δούμε στην εκπομπή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Khloe Kardashian.

https://www.instagram.com/p/CMXL0HCheBD

Αν και ο 30χρονος μπασκετμολίστας είχε αρχικά αρνηθεί ότι το μωρό είναι δικό του, αναθεώρησε μετά το τετσ πατρότητας και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Khloe Kardashian.

«Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Τώρα που η πατρότητα έχει πιστοποιηθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσω με αγάπη τον γιο μας». «Khloé, δεν σου αξίζει αυτό. Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και η ταπείνωση που σου προκάλεσα. Δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια», είχε δηλώσει αργότερα ο Thompson.

Πηγή κεντρικής: kyliejenner