Ένα σύμβολο στο τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη δείχνει το τέλος στην ιστορία της Πάτρας

Κατερίνα Μπούσιου
Ένα σύμβολο στο τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη δείχνει το τέλος στην ιστορία της Πάτρας

Στην προτελευταία εκπομπή του Φως στο τούνελ, βλέπουμε ένα σύμβολο που δείχνει την πρόθεση της Αγγελικής Νικολούλη να βάλει ένα τέλος το θρίλερ της Πάτρας 

Λίγο πριν πέσει η αυλαία της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, θα έχουμε εξελίξεις. Οδηγούμαστε στο τέλος του θρίλερ με τον θάνατο των 3 παιδιών της Πάτρας και η δημοσιογράφος στο κινηματογραφικό τρέιλερ του Φως στο τούνελ, δίνει ένα σημάδι, ένα σύμβολο, που σηματοδοτεί την αλήθεια και την δικαίωση.

Θεία δίκη

Μοιάζει σαν ταινία μικρού μήκους αυτό το τρέιλερ, με στοιχεία θρίλερ. Πέντε μήνες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, τον τρίτο θάνατο παιδιού στην οικογένεια Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη, έρχεται η δικαίωση στην μνήμη τους και η θεία δίκη. Και αυτό δείχνει σε ένα καρέ αυτό το τρέιλερ. Ένα μικρό άγαλμα της θείας δίκης, το οποίο συναντούμε συχνά σε δικαστικά μέγαρα αλλά και δικηγορικά γραφεία. Η Αγγελική, έρχεται με νέα στοιχεία που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες και με ενημέρωση για τις αστυνομικές έρευνες και ανακρίσεις που φτάνουν στο τέλος.

https://www.instagram.com/p/CezQnPzg459

Φως στο Τούνελ: Έγινε no1 trend στο Twitter με τις νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας

Η δημοσιογράφος επιστρέφει στην Πάτρα και αξιολογεί μαρτυρίες αλλά και σημειώματα που προέκυψαν. Επιστρέφει εκεί που έγιναν όλα, για στοιχεία που δεν ανακαλύφθηκαν από την αρχή. Η Αγγελική Νικολούλη, ρίχνει τηλεοπτική αυλαία την επόμενη Παρασκευή στις 24 Ιουνίου και από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, θα συνεχίσει στο Mega. Και μάλιστα για την 28η σεζόν της εκπομπής της, που έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Η δημοσιογράφος ευελπιστεί στην τελευταία εκπομπή να την έχουν προλάβει οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Αστυνομικοί κύκλοι αναφέρουν πως μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχουμε τα τελικά πορίσματα των ιατροδικαστών. Και αναλόγως θα αποδόσουν ευθύνες και θα συνάψουν τα κατηγορητήρια. Γιατί όπως λέει και η ίδια είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να έχουμε και νέες συλλήψεις.