Φως στο Τούνελ: Έγινε no1 trend στο Twitter με τις νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας

Φως στο Τούνελ: Έγινε no1 trend στο Twitter με τις νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας

H Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε με μια ακόμη εκπομπή που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

Το βράδυ της Παρασκευής (13.05) η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» κράτησαν συντροφιά στους τηλεθεατές. Τρεις μήνες μετά την έναρξη της έρευνας για την πολύκροτη υπόθεση θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, οι αργοί ρυθμοί στην εξέλιξή της συνεχίζονται.

«Παγωμένη« στην έναρξη η Αγγελική Νικολούλη

«Καλησπέρα. Σας έλεγα φίλοι μου ότι θα επανέλθουμε στο θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά αδερφάκια μόνο αν υπάρξουν εξελίξεις. Τα πικρά και οργισμένα μηνύματα των γονιών τους που για κάποιους λόγους ήρθαν στη δημοσιότητα, μας αναγκάζουν να γυρίσουμε πίσω για να δούμε τι συνέβαινε τότε στο σπίτι των γονιών. Ειλικρινά σας το λέω, δεν έχουμε λόγο να κοιτάξουμε μέσα από την κλειδαρότρυπα, θα ανοίξουμε διάπλατα τις πόρτες. Τα όσα αποκαλύπτουμε σήμερα δεν καίνε μόνο την κατηγορούμενη αλλά και άλλα πρόσωπα», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη κατά την έναρξη της εκπομπής της.

Για την 9χρονη Τζωρτζίνα η υπόθεση δείχνει να έχει «δέσει» απόλυτα. Αυτό τονίζουν τουλάχιστον όσοι ενεπλάκησαν με τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας, που αποδόθηκε ξεκάθαρα σε ανθρωποκτονία και οδήγησε στην προφυλάκιση της μητέρας των παιδιών, Ρούλας Πισπιρίγκου, στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, τα ιατροδικαστικά ευρήματα στην Τζωρτζίνα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, ίσως ανοίξουν τον δρόμο για να ριχθεί άπλετο φως και στις συνθήκες θανάτου της Μαλένας.

Η Αγγελική Νικολούλη με νέα στοιχεία και νέο αποκαλυπτικό τρέιλερ για την υπόθεση Πισπιρίγκου

Σημαντικό όπως αναφέρουν οι ιατροδικαστές θα είναι και να δοθεί εντολή να αναλυθούν τρίχες του παιδιού ώστε να ριχθεί άπλετο φως και στις προηγούμενες ενδεχομένως απόπειρες που υπήρξαν σε βάρος του. Τα δείγματα και τα όργανα των δύο άλλων αδελφών που είχαν συντηρηθεί, έχουν παραδοθεί στα πανεπιστημιακά εργαστήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, για τις τοξικολογικές και για τις ιστολογικές εξετάσεις αντίστοιχα. Θα τηρηθεί απόλυτη μυστικότητα καθώς ήδη έχουν προειδοποιηθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι από την εισαγγελία για βαρύτατες νομικές συνέπειες, σε περίπτωση παραβίασης της μυστικότητας της έρευνας.

Στις τοξικολογικές εξετάσεις που θα γίνουν στη Μαλένα ίσως να βρίσκεται και η απάντηση στο γρίφο των μεγάλων ηπατικών αλλοιώσεων που είχε και ίσως έχουν το ίδιο σημείο αναφοράς με τη μεγάλη της αδελφή, Τζωρτζίνα. Αντίστοιχα διαφωτιστικό αναμένεται να είναι και το αποτέλεσμα των αναλύσεων αυτών για τα ακριβή αίτια θανάτου του 6μηνου βρέφους της οικογένειας, της άτυχης Ίριδας που πέθανε στην κούνια του.

Το μυστήριο με το πανάκι της Ίριδας

Αίσθηση πάντως προκαλεί και το μήνυμα που έστειλε η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου στον τότε σύζυγό της σχετικά με το πανάκι της Ίριδας. Είναι ένα από τα πολλά μηνύματα που αντάλλαξε η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον σύζυγό της και την αδελφή της μετά τον θάνατο του βρέφους και αποτελούν μέρος της δικογραφίας. Λίγες μέρες μετά την ανακοπή που προκάλεσε την τετραπληγία στην Τζωρτζίνα, στέλνει μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο του Μάνου Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φως στο Τούνελ», η Ρούλα Πισπιρίγκου κάλεσε στο τηλέφωνο την ιατροδικαστή Πατρών, Αγγελική Τσιόλα και της ζήτησε το πανάκι της Ίριδας πίσω, με το πρόσχημα ότι μάζευε τα πράγματα της μικρής και το ήθελε για συναισθηματικούς λόγους. Η ιατροδικαστής της τόνισε ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί, καθώς το πανάκι αποτελούσε πειστήριο και θα παραδοθεί στις αρμόδιες Αρχές, όπως και έγινε και βρίσκεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας για περαιτέρω ανάλυση.

No1 trend στο Ελληνικό Twitter

trends.jpg

Το hashtag #fosstotounel βρέθηκε στην κορυφή του Ελληνικού Twitter με τους χρήστες της πλατφόρμας να σχολιάζουν τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.

Πηγή κεντρικής: fosstotounel