Ο γιος της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα, Άγγελος, μεγάλωσε και μοιάζει με τον μπαμπά του

Ο γιος της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα, Άγγελος, μεγάλωσε και μοιάζει με τον μπαμπά του

Η πρόσφατη φωτογραφία του Άγγελου με τη μαμά του δείχνει περισσότερο την ομοιότητά του με τον Τότσικα.

Καθώς μεγαλώνει ένα παιδί, όλοι αρχίζουν να ψάχνουν ομοιότητες με τους γονείς. Μοιάζει περισσότερο στη μαμά ή στον μπαμπά; Τι έχει πάρει από τον καθένα; Και αυτό συμβαίνει φυσικά και στους διάσημους που έχουν και το πιστό τους κοινό να περιμένει πώς και πώς την κάθε φωτογραφία.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας έχουν τα δύο δίδυμα παιδιά τους, τα οποία τον Σεπτέμβριο θα γίνουν επτά ετών. Όσο μεγαλώνουν, όμως, φαίνεται ότι η κόρη τους, Ειρήνη, μοιάζει περισσότερο στη μαμά της και ο γιος τους, Άγγελος, στον μπαμπά του. Αποκορύφωμα η πρόσφατη φωτογραφία.

Η πρόσφατη φωτογραφία του Άγγελου δείχνει την ομοιότητα με τον Αποστόλη Τότσικα

Η καταξιωμένη φωτογράφος έκανε πρόσφατα μία ανάρτηση στην οποία ποζάρει με τον Άγγελο. «Αυτός ο τύπος είναι αυθεντικό αστέρι», έγραψε στο caption, την ώρα που εμείς παρατηρήσαμε την εμφανή ομοιότητα που έχει πια με τον μπαμπά του στα νιάτα του.

https://www.instagram.com/p/Ce5uzHII4b2

Δες και περισσότερες φωτογραφίες των παιδιών του ζευγαριού

Η Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας

Στις 17 Νοεμβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας και η Ρέβη, για την περσινή χρονιά, έκανε μία σχετική ανάρτηση, αφού και η ίδια γέννησε πρόωρα τα μωράκια της.

«Μια μαμά μια νύχτα πριν γεννήσει 2 πρόωρα μωρά. Που τώρα της μιλάνε, την μαλώνουν καμία φορά, τη συμβουλεύουν, την φροντίζουν και την νοιάζονται! Σήμερα παγκόσμια μέρα προωρότητας, αν σου τα φέρει έτσι η ζωή μην σκεφτείς ούτε λεπτό πως αυτό δεν θα περάσει, θα περάσει και θα φύγει και θα ξεχαστεί! Πάντα εκεί πίσω από τα υγρά σου μάτια θα είναι κρυμμένη η εικόνα του παιδιού σου στη θερμοκοιτίδα, σκληρή και γλυκιά ταυτόχρονα να σε κάνει περήφανη που γέννησες τους μαχητές σου! Έτοιμοι για μάχη οικογενειακώς δεν μασάμε! Μαμάδες εκεί στον διάδρομο, σας αγαπώ σας σκέφτομαι, πάντα θα σας σκέφτομαι, και θα σας υπόσχομαι πως όλα μπορούν και θα πάνε καλά!», έγραψε.

Συγκινεί η Ρούλα Ρέβη για την εγκυμοσύνη της: Οι πρόωρες γέννες και οι photos από τη θερμοκοιτίδα