Η Ρούλα Ρέβη εξομολογείται τις δυσκολίες στη ζωή της με τον Αποστόλη Τότσικα

Η Ρούλα Ρέβη εξομολογείται τις δυσκολίες στη ζωή της με τον Αποστόλη Τότσικα

Η Ρούλα Ρέβη μιλάει για τη σχέση της με τον σύζυγό της και εκφράζει τη γνώμη της για τους τσακωμούς και την αγάπη.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Η φωτογράφος και ο ηθοποιός παντρεύτηκαν στις 26 Ιουνίου του 2014 σε ένα ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη, ενώ πριν από έξι χρόνια ήρθαν στη ζωή τα δίδυμα παιδιά τους, Ειρήνη και Άγγελος.

Η Ρέβη συχνά δημοσιεύει στο Instagram φωτογραφίες και αφιερώσεις για τον καλό της και αυτές συνηθίζουν να έχουν κάτι πολύ αληθινό και πραγματικό. Όπως η πρόσφατη.

Η ερωτική εξομολόγηση της Ρούλας Ρέβη στον Αποστόλη Τότσικα

Η Ρούλα Ρέβη αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση για τον καλό της, στην οποία μιλάει για τη ζωή τους, δίνοντας, παράλληλα, συμβουλές μέσω της προσωπικής της εμπειρίας για το πώς ένα ζευγάρι πρέπει να αντιμετωπίζει τις εντάσεις και τους τσακωμούς και να φροντίζει την αγάπη του.

https://www.instagram.com/p/CdK2k_zop78

«Lifetime project… Έτσι θα το έλεγα. Ξέρω εσείς θα μου πείτε. Ωραία τα μαλλιά σου καστανά και εγώ θα σας πω πως μερικά πράγματα έγιναν, γίνονται ή θα γίνουν στην ώρα τους.

Θέλω σήμερα να πω πως μια ζωή 14 χρόνων, ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα δεν γίνεται, δεν μπορεί να είναι πάντα ιδανική και θεσπέσια, όπως και πολλές φορές νομίζουμε πως ξέρουμε ποιος είναι το αφεντικό σε μια σχέση αλλά είμαστε επί της ουσίας μακριά νυχτωμένοι. Είναι ωραίο ο αρχηγός να αλλάζει θέση, να εναλλάσσεται ο ένας με τον άλλον, ακριβώς όπως και τα συναισθήματα που βιώνουμε κατά καιρούς. Το λάθος κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι η έλλειψη έντασης στα ζευγάρια τη στιγμή που πραγματικά πρέπει να βγει και να εξουδετερωθεί από έναν σύντομο καυγά, λίγα μούτρα, κρυφές σκέψεις κλπ κλπ, γιατί είναι πράγματι η ευκαιρία σου να πεις κατάμουτρα στον άλλον τι σε πειράζει. Είμαι υποστηρικτής αυτής της θεωρίας και όχι της άλλης με την υπερβολική και υπερτιμημένη αξιοπρέπεια που καμία φορά συσσωρεύει απογοήτευση και θυμό και δεν εκτονώνεται. Να μιλάς στον άλλον με επιμονή την ώρα που θες να πεις κάτι που μπορεί να σας σώσει. Όλες οι στρατηγικές αποτυγχάνουν και η μόνη που επικρατεί και λειτουργεί είναι να μιλάς και να λες το παράπονο σου. Αν δεις αλλαγή κάθε φορά μετά από αυτό είσαι στο Σωστό μέρος με τον σωστό άνθρωπο! Η αγάπη δεν είναι ‘δουλειά’ είναι ΑΛΗΘΕΙΑ. Καλημέρα, κουκλάκια», έγραψε.

Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας έχουν επέτειο- Οι 14 πιο in love στιγμές του ζευγαριού

Το βίντεο από την επέτειο των 6 ετών γάμου: