Σίσσυ Χρηστίδου: Με μαγιό και ήδη σε mood διακοπών η παρουσιάστρια - Η τρυφερή ευχή στον πατέρα της

Κατερίνα Μπούσιου
Σίσσυ Χρηστίδου: Με μαγιό και ήδη σε mood διακοπών η παρουσιάστρια - Η τρυφερή ευχή στον πατέρα της

Η πρώτη βουτιά, αξία ανεκτίμητη αναφέρει η Σίσσυ η οποία ήδη μπήκε σε mood διακοπών αν και ακόμη δεν έχει τελειώσει η εκπομπή της. 

Μία πολύ ιδιαίτερη τηλεοπτική χρονιά φτάνει σε λίγο στο τέλος της και η Σίσσυ Χρηστίδου, ήδη ετοιμάζει βαλίτσες και περιμένει την στιγμή που θα φύγει για την αγαπημένη της Χαλκιδική, στο εξοχικό της, μαζί με τα παιδιά της. Κατόρθωσε όμως να κάνει στην Αθήνα την πρώτη της βουτιά και μάλιστα σε μία ιδιαίτερη εμφάνιση με μαγιό.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έγινε νονά της Ada Abigail, της κόρης της Χριστίνας Κοντοβά στο Νυμφαίο

Η πρώτη βουτιά

Με ολόσωμο μαγιό και σε αρκετά σέξι πόζα η Σίσσυ Χρηστίδου φορά το μαγιό της και βουτά στην πισίνα. «Αυτή η αίσθηση της πρώτης βουτιάς είναι αντικειμενικά αξία ανεκτίμητη» γράφει στην ανάρτησή της και φωτογραφίζεται με μαγιό στην πισίνα. Κάνει μία μικρή δοκιμή διακοπών, καθώς σε δύο εβδομάδες, ρίχνει αυλαία για φέτος η εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι» και θα είναι πανέτοιμη να κάνει τα ταξίδια της και τις διακοπές της με τα παιδιά της και την οικογένειά της. Φέτος η ξεκούραση, ψυχική και σωματική είναι επιβεβλημένη. Εκτός από τις επαγγελματικές απαιτήσεις, είχε να αντιμετωπίσει και την απώλεια της μητέρας της.

sissy3.jpg

Και πριν συμβεί αυτό, η παρουσιάστρια δεν ξέχασε την σημερινή ημέρα την γιορτή του πατέρα και φύλαξε μία πολύ όμορφη ευχή για τον δικό της μπαμπά, που ήταν πάντα κοντά της στα ευχάριστα αλλά και στα δύσκολα: «Χρειάστηκε να μεγαλώσω και να δω πολλών ειδών μπαμπάδες για να καταλάβω πως το να είσαι τόσο υπέροχος μπαμπάς δεν είναι δεδομένο… αλλά σπάνιο! Χρόνια πολλά μοναδικέ μου».

https://www.instagram.com/p/Ce-_8JwI6Cj

Και η φωτογραφία που δημοσιεύει δεν είναι καθόλου τυχαία. Είναι από την νοσηλεία της σε νοσοκομείο όταν ήταν μικρότερη, όπου μετά από ένα ατύχημα σχεδόν όλο το αριστερό της πόδι είναι στον γύψο και ο πατέρας της την βοηθά να σηκωθεί. Γιατί πάντα στα δύσκολα, ήταν εκεί.