Χριστίνα Κοντοβά: Το πάρτι πριν τη βάπτιση της κόρης της Ada και η διευκρίνιση της Σίσσυς Χρηστίδου

Χριστίνα Κοντοβά: Το πάρτι πριν τη βάπτιση της κόρης της Ada και η διευκρίνιση της Σίσσυς Χρηστίδου

Πριν λίγες ώρες πραγματοποιήθηκε το πάρτι πριν τη βάπτιση της θετής κόρης της Χριστίνας Κοντοβά με πλήθος επώνυμων καλεσμένων στο Νυμφαίο της Φλώρινας.

Η Χριστίνα Κοντοβά πέρασε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ουγκάντα για να είναι μαζί με τη θετή της κόρη, Ada, μέχρι να την πάρει για πάντα κοντά της στην Ελλάδα. Η σχεδιάστρια μόδας επέστρεψε επιτέλους στο σπίτι της πριν λίγο καιρό με τη μικρή και σήμερα πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο πάρτι πριν τη βάπτισή της μικρής Ada.

Η Ada είχε στο πάρτι αυτό πολλούς φίλους της Χριστίνας και του συντρόφου της, Τζώνη Καλημέρη. Η Αθηνά Οικονομάκου, η Βάσω Λασκαράκη και η Νικόλ Παναγιώτου είναι μόνο μερικές από τις φίλες της Χριστίνας Κοντοβά που ήταν εκεί μαζί της στη χαρά του παιδιού της.

Η Ευγενία Δημητροπούλου υιοθέτησε κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε - Στο δρόμο των Κοντοβά και Βολιώτη

Απορία όλων, ωστόσο, είναι το τι έγινε με τη νονά της Ada μιας και η Χριστίνα Κοντοβά είχε αποκαλύψει πως τη μικρούλα θα βάπτιζε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η βάπτιση της Ada και απορία για τη νονά

Στο Νυμφαίο της Φλώρινας πραγματοποιήθηκε το πάρτι πριν τη βάπτιση της κόρης της Χριστίνας Κοντοβά. Ήδη από χθες φίλοι και συγγενείς ταξίδεψαν στην υπέροχη τοποθεσία για να παραστούν στο στο μεγάλο αυτό πάρτι, το οποίο δεν ήταν η βάπτιση, όπως διευκρίνισε η νονά to be.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, η Αθηνά Οικονομάκου, η Νικόλ Παναγιώτου και η Βάσω Λασκαράκη έχουν δημοσιεύσει μερικές εικόνες από το πάρτι της Ada και τον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε. Και όλα μοιάζουν υπέροχα.

Απορία, ωστόσο, έχει δημιουργηθεί σχετικά με το ποια είναι τελικά η νονά της μικρούλας. Η Χριστίνα Κοντοβά είχε αποκαλύψει πρόσφατα ότι η Σίσσυ Χρηστίδου θα βάπτιζε την Ada. Ωστόσο, η παρουσιάστρια, διαγνώστηκε με Covid-19 πριν μερικές μέρες και την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσω του Instagram της, αλλά και μέσω ζωντανής σύνδεσης που είχε από το σπίτι της με την εκπομπή της στο MEGA, «Χαμογέλα και Πάλι». Ως εκ τούτου, είναι ανέφικτο να παρευρέθηκε στο πάρτι προς τιμήν της μικρής Ada για λόγους προστασίας και περιορισμού της διασποράς του ιού.

https://www.instagram.com/p/CeX5P5Fo8Av

Η Σίσσυ έγραψε χαρακτηριστικά πως η βάπτιση θα πραγματοποιηθεί αργότερα και πως τώρα έγινε ένα πάρτι στο Νυμφαίο χωρίς να μιλάμε για κανονική βάπτιση.

sissy.jpg

Η βάφτιση της Ada και ο ρατσισμός

«Σε λίγο καιρό θα τη βαφτίσουμε, αυτή την περίοδο οργανώνουμε τη βάφτιση», αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία θα είναι και η νονά της Ada.

«Έχω σκεφτεί το κομμάτι του ρατσισμού. Στην αρχή σκεφτόμουν ότι το παιδί θα έχει ρατσισμό και είναι κοντό, χοντρό, οτιδήποτε. Τα παιδιά αντιμετωπίζουν ρατσισμό. Όταν άρχισα να έχω συναισθήματα για την Ada αυτό με φόβιζε όλο και πιο πολύ. Αυτά τα έλεγα πριν το γνωρίζω, το έβλεπα και λίγο τουριστικά. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα δεν το έχουμε αντιμετωπίσει και ούτε πρόκειται να την προετοιμάσω για κάτι τέτοιο. Θέλω να την προετοιμάσω να αγαπάει τον εαυτό της, να είναι σίγουρη για αυτό που είναι, να είναι γεμάτη από αγάπη. Πιστεύω ότι αν είναι δυνατό το παιδί, μπορεί να αντιμετωπίσει τον κόσμο» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Κοντοβά στην κουμπάρα της Σίσσυ Χρηστίδου σε Instagram Live που έκαναν οι δυο τους.