Η Σίσσυ Χρηστίδου με το πιο κομψό mani-pedi στο χρώμα που κολακεύει κάθε επιδερμίδα

Μαρία Ροδίτη
Η Σίσσυ Χρηστίδου με το πιο κομψό mani-pedi στο χρώμα που κολακεύει κάθε επιδερμίδα

Λίγο πριν γίνει νονά της κόρης της Χριστίνας Κοντοβά, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε mani-pedi στο χρώμα που «φοριέται» κάθε εποχή και ταιριάζει σε όλες.

Μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό και αφού ανάρρωσε, η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε τον δρόμο για το Νυμφαίο της Φλώρινας, όπου και βάπτισε την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά και του Τζώνη Καλημέρη. Όπως καταλαβαίνεις, σαν νονά έπρεπε να είναι περιποιημένη και λίγο πριν φύγει από την Αθήνα για το ταξίδι της, η παρουσιάστρια του MEGA πραγματοποίησε το απαραίτητο ραντεβού για mani-pedi.

Η Σίσσυ επέλεξε το ίδιο χρώμα και για το μανικιούρ και για το πεντικιούρ της – μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού-, που δεν είναι άλλο από το… κόκκινο.

#NegativeSpaceNails: Δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα και εξηγούμε το γιατί

Κόκκινο mani-pedi για τη Σίσσυ Χρηστίδου

Με Insta Story από το nail bar το οποίο επισκέφθηκε έδειξε στους followers της το νέο mani-pedi της η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» επέλεξε το κόκκινο χρώμα τόσο για τα νύχια των χεριών όσο και των ποδιών της, υιοθετώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, δηλαδή το matchy mani-pedi.

xristidou_nyxia.jpg

Το κόκκινο mani-pedi της Σίσσυς Χρηστίδου

Όπως βλέπεις, η Σίσσυ δεν επέλεξε κάποιο nail art, απλώς έβαψε με κόκκινο βερνίκι τα νύχια της. Και έκανε τη σωστή επιλογή μιας και το αποτέλεσμα είναι ultra chic. Και όχι μόνο! Κολακεύει και τον τόνο της επιδερμίδας της το κόκκινο βερνίκι. Για την ακρίβεια… το κόκκινο χρώμα κολακεύει κάθε επιδερμίδα, πράγμα που σημαίνει πως ακόμα κι αν είσαι λευκή και δεν έχεις μαυρίσει, αλλά ακόμα κι αν έχεις πάρει χρώμα, μπορείς να το δοκιμάσεις και να κλέψεις τις εντυπώσεις.

sissy_manikiour.jpg

Το κόκκινο μανικιούρ της Σίσσυς ταίριαξε υπέροχα με το λευκό φόρεμα που έβαλε στη βάπτιση της μικρής Ada.

Shopping time

Φυσικά, επειδή το mani-pedi της Σίσσυς Χρηστίδου δεν είχε κάποια τεχνική δυσκολία, ούτε κάποιο περίπλοκο nail art, μπορείς να το κάνεις και μόνη σου στο σπίτι. Πώς; Μα, φυσικά, με ένα από τα 5 κόκκινα βερνίκια που θα βρεις στην παρακάτω gallery.

Τα προϊόντα που βρήκα για εσένα έχουν το απόλυτο κόκκινο χρώμα, που είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι και για κάθε εμφάνισή σου. Είτε επίσημη, είτε πιο casual.