Οικονομάκου: Το τρίτο παιδί, το ατύχημα του Μάξιμου και τι έγινε πριν τη βάπτιση της Σιέννα

Πατούλια Κατερίνα
Οικονομάκου: Το τρίτο παιδί, το ατύχημα του Μάξιμου και τι έγινε πριν τη βάπτιση της Σιέννα

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το πιο αποκαλυπτικό Q+A και ξέρουμε πια, ποιό είναι το παιδί που της μοιάζει και τη λεπτομέρεια της βάπτισης της Σιέννα - Ηλέκτρα που μπέρδεψε πολλούς.

Τα εορταστικά events της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου, είναι πάντα ξεχωριστά και γεμάτα κέφι. Όπως η βάπτιση της κόρης της ηθοποιού, που έλαβε την προηγούμενη εβδομάδα το όνομα Σιέννα – Ηλέκτρα σε ένα πάρτι που έλαβε χώρα στο Γύθειο, τον τόπο καταγωγής της Αθηνάς.

Μόλις χτες λοιπόν, η ηθοποιός, έκανε ένα q+a στο Instagram απαντώντας στις πιο ενδιαφέρουσες ερωτήσεις θαυμαστών της και λύνοντας σημαντικές μας απορίες.

Ο γάμος και η βάπτιση:

Αυτό που πολλοί δεν είχαν καταλάβει, είναι τι ακριβώς συνέβη πριν τη βάπτιση της Σιέννα, κάτι που εξήγησε η Αθηνά, τονίζοντας πως προτού βαπτιστεί η κόρη της, προηγήθηκε το μυστήριο του γάμου για τους δύο από τους τέσσερις νονούς της, οι οποίοι είναι ζευγάρι και έχουν ήδη αποκτήσει ένα παιδί μαζί. Αμέσως μετά τον γάμο της νονάς Δώρας και φίλης της Αθηνάς, ακολούθησε το μυστήριο της βάπτισης της Σιέννας.

vaptisi.jpg

Η Αθηνά φρόντισε να μας δείξει και τους τέσσερις νονούς της Σιέννα όπως και τις νονές του γιου της Μάξιμου.

Η ζωή με δύο παιδιά

Όσο για τα παιδιά της, η ηθοποιός έσπευσε να εξηγήσει πως δεν αποκλείει την απόκτηση και τρίτου παιδιού στο μέλλον ενώ τόνισε πως το παιδί που της μοιάζει πιο πολύ είναι τελικά η κόρη της.

paidakia.jpg

Στην ερώτηση για το αν υπάρχει κάποια δύσκολη στιγμή με τα παιδιά της, η Αθηνά αποκάλυψε πως όταν ο Μάξιμος ήταν 1,5 έτους χτύπησε πάνω από το άνω χείλος του και χρειάστηκε τρία ράμματα.

Πάντως, ακόμα μία λεπτομέρεια της βάπτισης της Σιέννα που μάθαμε από τις απαντήσεις της Αθηνάς, είναι πως η κόρης έκλαψε αρκετά.

Η Αθηνά ως μαμά

«Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήθελα πολύ αγόρι. Στο δεύτερο δεν είχα πρόβλημα. Είναι μαγικό που ήρθε κορίτσι. Είναι διαφορετικό. Δεν έχω το άγχος που είχα στο πρώτο παιδί και τις αγωνίες. Το απολαμβάνω το παιδί αυτό πολύ διαφορετικά. Είμαι άλλη μαμά. Τώρα είμαι πιο ήρεμη και απολαμβάνω την κάθε στιγμή μαζί της. Στο πρώτο παιδί άκουγα άλλες μανούλες που έλεγαν πως είναι ευτυχισμένες, εγώ ήμουν τόσο προβληματισμένη και ταραγμένη και δεν μπορούσα να το απολαύσω. Τώρα στο δεύτερο λέω πως τελικά μπορεί να συμβαίνει σε κάποιους, δεν έλεγαν ψέματα. Ότι και να σου πουν δεν έχει καμιά σχέση και επίσης κανένας δεν σου λέει τα αρνητικά. Οι δυσκολίες είναι πολλές σε ένα νεογέννητο και όταν δεν ξέρεις και δεν έχεις και πολλή βοήθεια τρομερή ανασφάλεια», είχε πει η Αθηνά στον Νίκο Μουτσινά ενώ για τη σχέση που έχουν ο γιος της Μάξιμος και η μικρή Sienna είχε πει:

«Μέχρι τώρα τα πάνε πολύ καλά, είναι πολύ τρυφερός μαζί της, την αγκαλιάζει, τη φιλάει, αλλά τώρα που η μικρή έχει αρχίσει λίγο και εκφράζεται και θέλει αγκαλίτσες και φιλάκια τον βλέπω λίγο πιο προβληματισμένο. Σου λέει δεν είναι κουκλάκι για πάντα, δεν θα μείνει έτσι. Οπότε φαντάζομαι πως θα αλλάξει η συνθήκη».