Αθηνά Οικονομάκου: Οι λεπτομέρειες του look της από τον Νικόλα Βιλλιώτη και την Έλενα Χατζηνικολίδου

Αθηνά Οικονομάκου: Οι λεπτομέρειες του look της από τον Νικόλα Βιλλιώτη και την Έλενα Χατζηνικολίδου

Η Αθηνά βάπτισε την μικρή Σιέννα-Ηλέτρα και το glam squad της δημιούργησε ένα υπέροχα δροσερό look για την περήφανη μαμά. Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες όπως μας τις είπαν οι: Νικόλας Βιλλιώτης και Έλενα Χατζηνικολίδου.

Το ΣΚ που μόλις αποχαιρετίσαμε, η Αθηνά Οικονομάκου βάφτισε την κορούλα της Σιέννα-Ηλέκτρα. Το setting της βάπτισης ήταν καλοκαιρινό και boho, και η Αθηνά εμπιστεύτηκε το beauty look της στους αγαπημένους της (εδώ και χρόνια) συνεργάτες, που ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα super fresh και boho αποτέλεσμα. Η στιλίστριά της, Νικόλ Παναγιώτου, επιμελήθηκε το outfit (ήταν Project Soma) και έδωσε τη «γραμμή» για το χτένισμα που επιμελήθηκε ο Νικόλας Βιλλιώτης, αλλά και το μακιγιάζ το οποίο ανέλαβε η Έλενα Χατζηνικολίδου. Φυσικά, η πρώτη μας κίνηση ήταν να καλέσουμε και τους δύο artists για λεπτομέρειες και παρακάτω θα διαβάσεις όλα όσα μας είπαν.

https://www.instagram.com/p/Ce9BIfeN2Ub

Τα μαλλιά δια χειρός Νικόλα Βιλλιώτη

«Το χτένισμα ήταν boho, και ταίριαζε πολύ με το ρούχο που επέλεξαν η Αθηνά και η Νικόλα. Κάναμε 2 κοτσίδες τις οποίες ενώσαμε στην συνέχεια στην κορυφή του κεφαλιού, δημιουργήσαμε δηλαδή ένα milkmaid look. Για να έχουμε ένα πιο αφράτο αποτέλεσμα, κάναμε χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά της και ψεκάσαμε με ξηρό σαμπουάν για υφή. Έπειτα, πλέξαμε τις κοτσίδες δεξιά και αριστερά του προσώπου, τις στερεώσαμε στην κορυφή, χαλάσαμε με τα χέρια και αυτό ήταν όλο. Φυσικά, για να το αντιγράψεις δεν χρειάζεται να κάνεις κυματισμούς σε όλα τα μαλλιά. Μπορείς απλά να δώσεις λίγη κίνηση με το ψαλίδι στις μπροστινές τούφες. Το μυστικό άλλωστε είναι το ξηρό σαμπουάν, που χαρίζει κράτημα στις κοτσίδες και τέλεια, ατημέλητη υφή».

Η Δέσποινα Βανδή με το πιο stylish faux καρέ κούρεμα – Εσύ θα το δοκιμάσεις;

20.6.jpeg

Το μακιγιάζ από την Έλενα Χατζηνικολίδου

«Η Νικόλ οραματίστηκε κάτι πολύ δροσερό και φρέσκο και ήταν ό, τι πρέπει γιατί η Αθηνά είναι υπέροχη έτσι κι αλλιώς. Δημιουργήσαμε λοιπόν ένα look που ανέδειξε την φυσική ομορφιά της Αθηνάς. Στα μάτια κάναμε ελάχιστο περίγραμμα για να τονίσουμε το σχήμα, τη γραμμή των ματιών. Αφήσαμε την -υπέροχη- επιδερμίδα της Αθηνάς σχεδόν γυμνή, και ολοκληρώσαμε με λίγο ρουζ και gloss στα χείλη. Είναι -αν με ρωτάς- το τέλειο καλοκαιρινό look, ιδιαίτερα αν έχεις μαυρίσει λίγο, και μπορείς να το κάνεις για κάθε περίσταση. Η σχεδόν διάφανη βάση και το minimal μακιγιάζ στα μάτια είναι η τέλεια αφετηρία, και έπειτα μπορείς να «παίξεις» και με το χρώμα στα χείλη αν θέλεις».

https://www.instagram.com/p/Ce_t_tbsqOK

Εμείς βρίσκουμε ότι, στο σύνολό του, το look είναι ό, τι πρέπει για κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση, ιδιαίτερα αυτή την εποχή που οι προσκλήσεις σε γάμους και βαπτίσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Τα milkmaid braids του Νικόλα είναι super fun, ιδιαίτερα και -κυρίως- πολύ δροσερά, ενώ το δροσερό μακιγιάζ της Έλενας ταιριάζει σε όλες. Για ακόμα μία φορά λοιπόν, η Αθηνά επιβεβαίωσε το γιατί ήταν είναι και θα παραμείνει beauty inspo μας.

Brontouring: Η νέα τεχνική μακιγιάζ που χαρίζει ηλιοκαμένο & σμιλεμένο πρόσωπο μαζί