Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος: Το σπίτι τους στην Κηφισιά είναι ο ορισμός του σύγχρονου deco

Τσακιρίδου Χριστίνα
Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος: Το σπίτι τους στην Κηφισιά είναι ο ορισμός του σύγχρονου deco

Η δημοφιλής ηθοποιός και ο σύζυγός της έχουν μια υπέροχη κατοικία στα Βόρεια Προάστια και εξαιρετικό γούστο στην διακόσμηση.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Παρά το γεγονός ότι έχουν επιλέξει να ζουν «αθόρυβα» μαζί με τα 2 τους παιδιά (Μάξιμο και Σιέννα) δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύουν στιγμιότυπα από το πολύ εντυπωσιακό σπίτι τους στην Κηφισιά.

Το ζευγάρι διατηρεί μια καλόγουστη minimal κατοικία στα Βόρεια Προάστια η οποία φαίνεται ότι έχει διακοσμηθεί με αγάπη και μεράκι. Η δημοφιλής ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό μας έχει αποκαλύψει μερικά από τα αγαπημένα της spots στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/CdgoHSMtLUh

Το υπέροχο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου αποτελεί έμπνευση σε θέματα deco

https://www.instagram.com/p/CbUr21DA9sq

Το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου είναι minimal με το το γκρι χρώμα και το ξύλο να κυριαρχούν στον χώρο. Ένα από τα πιο dreamy σημεία (που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει) είναι το δωμάτιο - ντουλάπα όπου στεγάζεται η πλούσια γκαρνταρόμπα της ηθοποιού.

Το σαλόνι είναι διακοσμημένο σε γήινες αποχρώσεις και αποπνέει αυθεντικό αέρα μοντερνισμού. Το ξύλινο τραπέζι και οι πολυθρόνες με έντονα prints «κλέβουν την παράσταση» και ολοκληρώνουν επιτυχώς το φουτουριστικό στυλ του χώρου. Το μεγαλύτερο μέρος του τοίχου είναι από ξύλο, κάνοντας αυτομάτως το σπίτι ακόμη πιο ζεστό και cozy.

https://www.instagram.com/p/CXl1g0ZNrVJ

Ένας μεγάλος πίνακας, τα stylish βιβλία και τα ελάχιστα διακοσμητικά που βρίσκονται στο σαλόνι δένουν απόλυτα αρμονικά μεταξύ τους.

Το βεστιάριο που κάθε γυναίκα θα ήθελε

Η αγάπη της ηθοποιού για την μόδα είναι γνωστή ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηροποιείται ενεργά στον χώρο. Η Αθηνά Οικονομάκου διαθέτει αμέτρητα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ και το βεστιάριό της είναι απλά αξιοζήλευτο.

https://www.instagram.com/p/CGHqs_UHavF

Όσο όμορφος είναι ο εσωτερικός χώρος του σπιτιού της Αθηνάς Οικονομάκου άλλο τόσο είναι και ο εξωτερικός. Ο καταπράσινος κήπος δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα σπίτια των Hollywoodιανών stars και αποτελεί αγαπημένο σημείο των παιδιών που παίζουν εκεί με τις ώρες.

kipos_oikonomakou.jpg

Το μόνο σίγουρο είναι πως η κατοικία της ηθοποιού αποτελεί #inspo για εμάς σε θέματα διακόσμησης.

Πώς να σχεδιάσεις το σπίτι σου για να απογειώσεις την παραγωγικότητά σου

Πηγή κεντρικής: athinao1konomakou