Η Χριστίνα Μπόμπα έστειλε το πιο ωραίο μήνυμα στις κόρες της Αριάνα και Φιλίππα που έχουν γενέθλια

Πατούλια Κατερίνα
Η Χριστίνα Μπόμπα έστειλε το πιο ωραίο μήνυμα στις κόρες της Αριάνα και Φιλίππα που έχουν γενέθλια

Τα πρώτα τους γενέθλια σε ένα απίθανο σκηνικό με μπαλόνια και δύο υπέροχες τούρτες γιόρτασαν η Αριάνα και η Φιλίππα Τανιμανίδη και τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης όσο και η Χριστίνα Μπόμπα δεν έκρυψαν τη χαρά και τη συγκίνησή τους. 

Η 23η Ιουνίου 2021, ήταν η ημερομηνία που άλλαξε για πάντα τη ζωή του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, μιας και ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους, η Αριάνα και η Φιλίππα Τανιμανίδη.

Το υπέροχο πάρτι γενεθλίων για τα δίδυμα

To πάρτι γενεθλίων έλαβε χώρα στη Μύκονο με τις πανύψηλες πολύχρωμες τούρτες να κλέβουν την παράσταση όπως και οι ντυμένες στα λευκά Αριάνα και Φιλίππα.

elina.JPG

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης όσο και η Χριστίνα Μπόμπα, έκαναν stories από το φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων των κοριτσιών τους με τη Χριστίνα να στέλνει ένα μήνυμα στα κορίτσια που της άλλαξαν τη ζωή και να μιλά για εκείνη την πρώτη ημέρα που έγινε μαμά.

https://www.instagram.com/p/CfKVSHRKSAJ

«Σήμερα γιορτάσαμε τα πρώτα μας γενέθλια!
Πριν ένα χρόνο τέτοια ώρα κοιτούσα την πανσέληνο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου και σκεφτόμουν πόσο τυχεροί είμαστε που ήρθατε στη ζωή μας!
Φέτος χαζεύω τις φωτογραφίες από το πρώτο μας party γενεθλίων και δεν το πιστεύω ποσό γρήγορα πέρασε ο καιρός και είστε κοριτσάκια που περπατάτε και λέτε τις πρώτες σας λεξούλες!
Ανυπομονώ να είμαι δίπλα σας σε όλα τα νέα σας βήματα!
Είμαι πολύ τυχερή που είμαι η μαμά σας!
Να είστε πάντα γερές και καλότυχες!
Σας αγαπάμε όσο τίποτα!
#weareone», έγραψε χαρακτηριστικά η τρυφερή μαμά.

https://www.instagram.com/p/CfKQ_tesPhy

Το μήνυμα του Σάκη Τανιμανίδη:

Και ο πανευτυχής μπαμπάς έκανε το δικό του post με τα κοριτσάκια του στο Instagram γράφοντας:

«Πέρασε κιόλας 1 χρόνος από τη σημαντικότερη μέρα της ζωής μου…τη μέρα που ήρθατε στον κόσμο, Φιλίππα και Αριάνα!
Να έχετε μια ζωή καλότυχη, γεμάτη εμπειρίες! Ο μπαμπάς και η μαμά θα είναι για πάντα δίπλα σας, να σας στηρίζουν και να σας καμαρώνουν.
Χρόνια Πολλά αγάπες μου», έγραψε ο παρουσιαστής.

https://www.instagram.com/p/CQidM66F2KJ

Τον τελευταίο καιρό η οικογένεια Τανιμανίδη έχει εγκατασταθεί στην Μύκονο όπου και κάνουν τις διακοπές τους, αλλά και οργανώνουν την βάφτιση των διδύμων, η οποία και θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος του καλοκαιριού και λίγο πριν την επέτειο γάμου του ζευγαριού.

Η τρυφερή θεία Ελίνα Μπόμπα:

Εννοείται πως από το πάρτι γενεθλίων της Αριάνας και της Φιλίππας, δεν θα μπορούσε να λείψει η θεία των κοριτσιών και αδερφή της Χριστίνας, Ελίνα Μπόμπα, η οποία και μοιράστηκε δύο υπέροχες φωτογραφίες με τις ανιψιές της.

elina2.JPG
elina3.JPG