Τι θέλει μια μαμά με δίδυμα στην παραλία; Μια πεθερά σαν της Χριστίνας Μπόμπα

Κατερίνα Μπούσιου
Τι θέλει μια μαμά με δίδυμα στην παραλία; Μια πεθερά σαν της Χριστίνας Μπόμπα

Η κυρία Ματούλα Τανιμανίδη με το μαγιό της στην παραλία, ως μία κλασική Ελληνίδα γιαγιά που φροντίζει τα εγγόνια της, αλλά και τη νύφη της Χριστίνα Μπόμπα. 

Μία μαμά με δίδυμα παιδιά, ειδικά στην ηλικία των κοριτσιών της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη που είναι 11 μηνών, αντιμετωπίζει μία πολύ δύσκολη καθημερινότητα. Ωστόσο στην περίπτωση της Χριστίνας, από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκαν η Αριάννα και η Φιλίππα, παραμένει πολύτιμος βοηθός της η πεθερά της, η κυρία Ματούλα Τανιμανίδη. Η οποία δίνει το παρών και στις πρώτες διακοπές της οικογένειας. Πεθερά μάλαμα.

https://www.instagram.com/p/CegQGz5qQpf

Με το μαγιό στο καθήκον ως γιαγιά

Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκαν οι εγγονές της, η κυρία Ματούλα Τανιμανίδη σχεδόν μετακόμισε στην Αθήνα για να βοηθήσει την νύφη της. Άφησε για λίγο την φροντίδα του συζύγου της Στέφανου και αφοσιώθηκε στα νέα της καθήκοντα, ως έμπειρη μαμά τριών παιδιών. Πολύτιμη βοηθός έγινε η κυρία Γιώτα, συμπεθέρα και μαμά της Χριστίνας. Οι δυό τους αποτέλεσαν ένα αχτύπητο δίδυμο στην φροντίδα των πρώτων εγγονιών. Ακούραστες και πάντα παρούσες.

mamatanimanidi2.jpg

Η κυρία Ματούλα είχε επιστρέψει για λίγες ημέρες στην Θεσσαλονίκη και επανήλθε δριμύτερη. Για να είναι κοντά στον Σάκη, στην Χριστίνα και στις κόρες τους, στις πρώτες τους διακοπές στην Μύκονο. Και το πλάνο της να φορά το μαγιό της και να είναι στην σκιά με τα καρότσια και να προσέχει τα κορίτσια της, είναι αξιολάτρευτη. Μία κλασσική, υπέροχη γιαγιά, που δεν λογαριάζει την κούραση, αρκεί να βοηθήσει τα παιδιά και τα εγγόνια της. Αυτή είναι πεθερά. Αλλά αυτή είναι και η κλασσική ελληνίδα μάνα.

Χριστίνα Μπόμπα, οι «καλές» μαμάδες στο Instagram φοράνε ζιβάγκο και δεν ταξιδεύουν χωρίς τα παιδιά

Πάντως το φετινό καλοκαίρι, οι δύο συμπεθέρες έχουν κανονίσει το πρόγραμμά τους, ώστε να βοηθούν το ζευγάρι εκ περιτροπής. Ο Σάκης και η Χριστίνα, θα μπορούσαν φυσικά να προσλάβουν κάποια νταντά για να προσέχει τις κόρες τους. Όμως οι δύο γιαγιάδες, που είναι αεικίνητες και πάντα πρόθυμες, είχαν ξεκαθαρίσει πως θα είναι εκείνες που θα τους βοηθήσουν. Με το ζευγάρι να είναι φυσικά συγκινημένο και τυχερό που έχει τέτοιες μαμάδες.

https://www.instagram.com/p/CYKGXIEqAzu

Η κυρία Ματούλα και η κυρία Γιώτα έχουν ήδη δημιουργήσει τις πρώτες υπέροχες αναμνήσεις με τις εγγόνες τους. Η Αριάννα και η Φιλίππα, δεν μπορούν πια, χωρίς να τις έχουν στο πλάι τους. Κάποια στιγμή θα κατανοήσουν, πως έχουν τις καλύτερες γιαγιάδες. Θα αισθάνονται από τις τυχερές που τις είχαν κοντά τους.