Η Υρώ Μανέ πήγε σε παράσταση με την 24χρονη καλλονή κόρη της και τράβηξαν όλη την προσοχή

Η Υρώ Μανέ πήγε σε παράσταση με την 24χρονη καλλονή κόρη της και τράβηξαν όλη την προσοχή
NDP photo agency

«Δεν ευχόμουν να γίνει ηθοποιός, αλλά ήξερα θα ασχοληθεί με την τέχνη».

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην παράσταση «Ματωμένος Γάμος» που πραγματοποιήθηκε στο Κατράκειο θέατρο το βράδυ της Τετάρτης (23/6).

Στην επίσημη πρεμιέρα το «παρών» έδωσαν πολλοί άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, ανάμεσά τους και η Υρώ Μανέ μαζί με την κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου. Μητέρα και κόρη πόζαραν χαμογελαστές στον φακό και όπως φαίνεται και από τα πλάνα μοιάζουν αρκετά. Η νεαρή κοπέλα, φαίνεται πως μοιάζει όμως και με τον πατέρα της Τάσο Νταϊόγλου. Η 24χρονη καλλονή, έχει σπουδάσει Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ενώ το μεγάλο της πάθος είναι καλλιτεχνικής φύσεως.

Ειδικότερα, η κόρη της ηθοποιού σπούδασε κλασικό και σύγχρονο χορό στη Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Ραλλού Μάνου.

1059_IRO_MANE_FEDRA_NTAIOGLOY_2262022.jpg

Καλεσμένη στο The 2night show πριν από έναν χρόνο, η Υρώ Μανέ είχε αναφερθεί στη σχέση της με την κόρη της αλλά και στον σύζυγό της. αλλά και τον σύζυγό της.

Για την κόρη της: «Θα ήταν τελείως διαφορετική η ζωή αν δεν υπήρχε η κόρη μου. Εκεί συμπυκνώνεται το άπαν. Έχω μια πορεία πολύ καλή, ο κόσμος με έχει τιμήσει με την αγάπη του, έχω ευτυχήσει που έκανα καλές δουλειές, αλλά όλα εκεί γυρίζουν. Όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου και κλειδώνουν σκέψεις και αξίες, ανοίγονται άλλοι δρόμοι. Θα μου άρεσε πολύ να ακούσω τη λέξη “γιαγιά”. Η κόρη μου είναι 23 ετών, θα επιλέξει τι θα κάνει στη ζωή της εκείνη. Δεν ευχόμουν να γίνει ηθοποιός, αλλά ήξερα θα ασχοληθεί με την τέχνη. Έβλεπα κι εγώ στα 4 της τι θέλει και την οδήγησα σε σχολή χορού και τώρα είναι και στο Πάντειο. Όταν η Φαίδρα τελείωνε το δημοτικό είχαν την ανάγκη να την υποστηρίξω. Δεν είχα και καμία σοβαρή πρόταση τότε. Δεν άφησα την καριέρα μου. Πήραν την πορεία τους τα πράγματα».

Για τον σύζυγός: «Με τον άνδρα μου είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Με έχει αντέξει ο άνθρωπος γιατί η δουλειά που κάνω δεν είναι εύκολη».

1414_iro_mane_me_ikogenia_1070.jpg