Η μαμά του Cristiano Ronaldo αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόσωπο της 2 μηνών κόρης του

Μαρία Ροδίτη
Η μαμά του Cristiano Ronaldo αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόσωπο της 2 μηνών κόρης του

Η Dolores Aveiro φωτογραφήθηκε με την εγγονή της και κόρη του Cristiano Ronaldo, τη νεογέννητη Bella Esmeralda.

Μπορεί ο Cristiano Ronaldo και η οικογένειά του να πέρασαν δύσκολα με την απώλεια τους ενός από τα δίδυμα μωρά του στον πρόωρο τοκετό της αγαπημένης του, Georgina Rodriguez πριν από 2 μήνες, όμως η μικρή Bella Esmeralda είναι εδώ για να χαρίζει στιγμές χαράς κι ευτυχίας σε όλους.

Το κοριτσάκι του ζευγαριού γεννήθηκε υγιέστατο και τώρα μαζί με τη γιαγιά της και μητέρα του ποδοσφαιριστή, Dolores Aveiro, ποζάρει στο Instagram. Για την ακρίβεια, η περήφανη γιαγιά με μια φωτογραφία αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια το πρόσωπο της νεογέννητης κόρης του Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της αδερφής του για την απώλεια του γιου του

Γιαγιά και εγγονή μαζί αγκαλιασμένες

Η Dolores Aveiro αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης του Cristiano Ronaldo στο Instagram ποζάροντας με την εγγονή της, την οποία κρατούσε αγκαλιά. «Η αγαπημένη εγγονή της γιαγιάς», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η μητέρα του διάσημου ποδοσφαιριστή.

https://www.instagram.com/p/CfE3y9-Dj2_

Η ευτυχισμένη γιαγιά επισκέφθηκε τον γιο της, Cristiano Ronaldo, στο εξοχικό της οικογένειας στη Μαγιόρκα και βρήκε την ευκαιρία να περάσει λίγο χρόνο με τη μόλις 2 μηνών εγγονούλα της.

Η τραγική απώλεια του ενός από τα δίδυμα μωρά και η ανακοίνωση του Ronaldo

Ο Cristiano Ronaldo και η Georgina Rodriguez είχαν ανακοινώσει τον Δεκέμβριο του 2021 ότι περίμεναν δίδυμα, ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι. Ωστόσο, στις 18 Απριλίου το ζευγάρι ανακοίνωσε την απώλεια του ενός από τα 2 μωρά.

Τόσο ο Cristiano Ronaldo -που έχει συνολικά 5 παιδιά, 3 από τα οποία με παρένθετες μητέρες- όσο και η Georgina Rodriguez έκαναν στους λογαριασμούς τους στο Instagram το ίδιο post με την ανακοίνωση της απώλειας του αγοριού τους.

https://www.instagram.com/p/CcgHsWLLaf5

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε ότι το αγοράκι μας 'έφυγε'. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που οποιοσδήποτε γονιός μπορεί να νιώσει. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει δύναμη να ζήσουμε αυτήν τη στιγμή με κάποια ελπίδα και χαρά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για όλη την εξειδικευμένη φροντίδα και τη στήριξη. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι με αυτήν την απώλεια και ζητούμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την τόσο δύσκολη στιγμή. Αγοράκι μας, είσαι ένας άγγελος. Θα σε αγαπάμε πάντα. Cristiano Ronaldo και Georgina Rodriguez», έλεγε η ανακοίνωση.