Peter Facinelli: Ο πρώην της Jennie Garth θα γίνει μπαμπάς για τέταρτη φορά

Πατούλια Κατερίνα
Peter Facinelli: Ο πρώην της Jennie Garth θα γίνει μπαμπάς για τέταρτη φορά
2008 Jon Kopaloff

Ο 48χρονος ηθοποιός και η 33χρονη αγαπημένη του ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Πολλά συγχαρητήρια στον γόη του Twilight, Peter Facinelli και την αγαπημένη του Lily Anne Harrison που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς!

Η ηθοποιός αποκάλυψε την φουσκωμένη κοιλίτσα της στο Instagram μόλις χτες (Κυριακή 26 Ιουνίου 2022) όπου και τόνισε πως δεν έφαγε μπουρίτος!

Ο Facinelli, ήταν εκείνος που επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα σχολιάζοντας χαρακτηριστικά:

«Είσαι έγκυος; Γιατί δεν μου το είπες», τόνισε ο ηθοποιός του Twilight όπου και αργότερα μοιράστηκε κι αυτός την ίδια φωτογραφία με hastags όπως #δενμπορώ να περιμένω.

H Harrison και ο Facinelli έγιναν ζευγάρι το 2019 και ο ηθοποιός του Twilight έκανε την πολυπόθητη πρόταση γάμου στην καλή του στο Μεξικό το 2020. Πριν τη σχέση αυτή, ο Carlisle Cullen του Twilight ήταν παντρεμένος με την Jennie Garth από τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills με την οποία ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2001 και απέκτησαν μαζί τις τρεις κόρες τους, την Luca που θα γίνει 25 στο τέλος του μήνα, την 19χρονη Lola και την 15χρονη Fiona.

Το ζευγάρι χώρισε το 2012 και το διαζύγιο βγήκε το 2013 ενώ μιλώντας για τον χωρισμό το 2017, ο Facinelli αποκάλυψε στο περιοδικό La Palme:

«Όποιος βιώνει ένα διαζύγιο, ξέρει πως τα παιδιά πρέπει να βλέπουν τη μαμά και τον μπαμπά χαρούμενους. Αν οι γονείς είναι χαρούμενοι και τα παιδιά θα είναι χαρούμενα. Οι άνθρωποι έρχονται στη ζωή μας για συγκεκριμένους λόγους και οι σχέσεις αλλάζουν, και μπορεί να μην μένουμε μαζί πια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπιόμαστε»!

https://www.instagram.com/p/CfPmCvEpWT9

Αυτό θα είναι το τέταρτο παιδί του Pete και μένει να δούμε αν θα αποκτήσει μια ακόμα κόρη ή τον πρώτο του γιο.

Φήμες ήθελαν τη δημοσιότητα μετά το Twilight να έχει πλήξει τη σχέση του Peter με τη Jennie.

O ίδιος ο Peter Facinelli, αποκάλυψε στο podcast On the List With Brett Gursky μία ασυνήθιστη ιστορία πίσω από τον τρόπο με τον οποίο κέρδισε τον ρόλο του Carlisle Cullen από τη σκηνοθέτρια Catherine Hardwicke.

Η ασυνήθιστη ιστορία για το πώς ο Peter Facinelli πήρε τον ρόλο στα Twilight

«Έμαθα ότι έκαναν σε κάποιον μία πρόταση και στενοχωρήθηκα. Σκέφτηκα ‘Φίλε, νόμιζα ότι θα το κέρδιζα αυτό΄. Αλλά κατέληξαν σε έναν ηθοποιό που ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερος, γιατί ανησυχούσαν ότι στη σκηνή μπορεί να φαινόταν περίεργο αν ήμουν πολύ νέος. Αλλά αυτό ήταν μέρος του βιβλίου. Στο βιβλίο ήταν 23»

«Ήμουν στην οντισιόν και είδα αυτό το βιβλίο και έλεγε 50 Years of Vampire-Making In Hollywood. Έπρεπε να το ψάξω γιατί είχαν τελειώσει οι κυκλοφορίες του, αλλά έστειλα το βιβλίο και είπα 'Γεια, λυπάμαι που δε δούλεψε. Ελπίζω να δουλέψουμε σε κάτι άλλο μαζί. Ελπίζω αυτό να σας εμπνεύσει να φτιάξετε μία φοβερή ταινία βρικολάκων’. Και της το έστειλα. Δε φανταζόμουν ότι ο ηθοποιός που τελικά δε συνέχισε με τον ρόλο, σταμάτησε την ίδια μέρα που της έστειλα το βιβλίο μου. Και τότε οι παραγωγοί είπαν ότι δεν μπορεί να το κάνει, είτε δεν πέτυχε η συμφωνία είτε ίσως δέχτηκε μία άλλη δουλειά ή κάτι. Και είπαν ποιος θες να είναι ο επόμενος; Και εκείνη απάντησε ‘Δεν ξέρω. Τι λέτε για τον Peter Facinelli;’ Οπότε πάντα κάνω πλάκα με την Catherine ότι αγόρασα τον ρόλο για 29.99 δολάρια»