Survivor: Ένα πλάνο της Ασημίνας έδειξε τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της

Survivor: Ένα πλάνο της Ασημίνας έδειξε τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της

Η Ασημίνα δηλώνει πως δεν θέλει να αφήσει τον Άγιο Δομίνικο και είναι φανερό πια το γιατί.

Η 22χρονη Ασημίνα είναι ένα από τα πρόσωπα του φετινού Survivor που απασχόλησε τα μέσα, ειδικά εξαιτίας της σχέσης της με τον Χρήστο Δάντη.

Η Ασημίνα που επί έξι μήνες μονοπώλησε τους fans του Survivor, στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor δεν έκρυψε τη λύπη της για το σπίτι της στον Άγιο Δομίνικο, το οποίο με πόνο καρδιάς θα πρέπει να αποχωριστεί.

Mελαγχολία για το σπίτι που αφήνει!

Οι παίκτες επιστρέφουν στην Αθήνα στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας και προετοιμάζονται για τον ημιτελικό και τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

«Είναι από τις τελευταίες μας ημέρες, τελειώνει το παιχνίδι, με έχει πιάσει μια μελαγχολία ότι το τελειώνει το παιχνίδι, με συγκινεί πάρα πολύ αυτό, όλο αυτό που ζούμε εδώ, δεν θέλω να φύγω από εδώ, το να αποχωρίζεσαι ένα τέτοιο μέρος που έχεις περάσει τόσο έντονες και δύσκολες στιγμές, είναι πάρα πολύ δύσκολο», είπε η Ασημίνα η οποία έχει 40.000 followers στο Instagram, είναι ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής, άλλα και πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα.

Και δεν σταμάτησε εκεί η Ασημίνα, η οποία μίλησε και στον Γιώργο Λιανό για την μελαγχολία της, λίγο πριν το τέλος:

«Μου ήρθαν οι αναμνήσεις σήμερα, μελαγχόλησα πάρα πολύ, φοβάμαι να επιστρέψω πίσω, νιώθω ότι όλα θα είναι διαφορετικά, νιώθω λες και οικογένεια μου είναι αυτά τα παιδιά, απλά αυτούς τους έξι μήνες έχουμε συμβιβαστεί και λέμε πως αυτή η καλύβα είναι το σπίτι μας, είναι σαν να αποχωριζόμαστε κανονικά το σπίτι μας».

Πάντως, ένα πλάνο από το Survivor με την Ασημίνα να κάνει ηλιοθεραπεία, φανέρωσε τη μεγάλη αλλαγή της παίκτριας στο σώμα της.

asimina.JPG

Και δεν μας κάνει εντύπωση το γιατί!

asimina2.jpg

Η αθλήτρια είναι έτσι κι αλλιώς γυμνασμένη λόγω επαγγέλματος και τα αγωνίσματα αλλά και η διατροφή που έκανε στο ριάλιτι επιβίωσης, βοήθησαν το έτσι κι αλλιώς γραμμωμένο σώμα της.