Η αντίδραση του Μαρτίκα στην αποχώρησή του είναι το mood όταν φτάνεις στην πηγή αλλά νερό δεν πίνεις

Η αντίδραση του Μαρτίκα στην αποχώρησή του είναι το mood όταν φτάνεις στην πηγή αλλά νερό δεν πίνεις

Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν και ο Σπύρος Μαρτίκας, στην δωδέκατη υποχηφιότητα αποχώρησης από το Survivor, ήταν εκείνος που έφυγε τελικά λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Η δωδέκατη ήταν και η φαρμακερή υποψηφιότητα αποχώρησης για τον Σπύρο Μαρτίκα, τον 45χρονο φαρμακοποιό που είδε την πόρτα εξόδου από το ριάλιτι επιβίωσης, τη στιγμή ο ίδιος είχε πιστέψει πως μπορεί να φτάσει στον τελικό του Survivor.

H πιο δύσκολη ψηφοφορία

Αν υπάρχει μια ψηφοφορία που έκρινε τον τελικό, αυτή ήταν σίγουρα η χτεσινή και το κοινό έδειξε πως προτιμά να κρατήσει στο παιχνίδι παίκτριες όπως η Ασημίνα, η Σταυρούλα και η Μαίη και να στείλει σπίτι του τον Μαρτίκα που άντεξε σε τόσες και τόσες ψηφοφορίες από την πρώτη ημέρα του ριάλιτι.

Ο ίδιος αντέδρασε με ένα γλυκόπικρο συναίσθημα, όπως συμβαίνει κάθε φορά που κάποιος φτάνει στην πηγή αλλά δεν πίνει νερό. Γιατί αν το σκεφτείς, μέχρι την 10η υποψηφιότητά του, ο Σπύρος ζητούσε από το κοινό να μην τον κρατήσει στο παιχνίδι και να κρατήσει αντί αυτού τα νεότερα παιδιά. Αυτή τη φορά που ο ίδιος βγήκε με περίεργο τρόπο υποψήφιος προς αποχώρηση, ο κόσμος τελικά δεν τον στήριξε.

Τα τελευταία λόγια του Σπύρου

«Νιώθω υπέροχα, πάντα έλεγα ότι αξίζει να μένουν οι νέοι και φεύγω τη στιγμή που μένουν οι νέοι και μια ανακούφιση για μένα, ένα μεγάλο ευχαριστώ και ευγνωμοσύνη στον κόσμο που με στήριξε, νιώθω πολύ τυχερός που συμμετείχα», είπε ο Μαρτίκας για να εξηγήσει πως θέλει να δει νικητή του παιχνιδιού τον Στάθη κι όχι την Σταυρούλα που μάλλον ευθύνεται για την αποχώρησή του αυτή:

«Θα στήριζα πολύ τον Στάθη γιατί είναι ένας άνθρωπος που γνώρισα τελευταία, είναι τρομερός άνθρωπος, δίκαιος και τίμιος και εύχομαι να προχωρήσει μέχρι το τέλος», είπε ο Σπύρος χαρακτηριστικά.

Η επόμενη εβδομάδα θα φέρει δύο αποχωρήσεις στο Survivor, μετά από όσα εξήγησε ο Γιώργος Λιανός με τέσσερις παίκτες να φτάνουν τελικά στον ημιτελικό και τελικό της Αθήνας. Στάθης, Σταυρούλα, Νίκος, Άρης, Ασημίνα και Μαίη δικεδικούν πια τον τίτλο του επόμενου Survivor.

Πάντως, μιας και ο Μαρτίκας είχε αναφερθεί στον Τριαντάφυλλο μιας και είχε σπάσει το ρεκόρ παραμονής του στο Survivor με βάση τις υποψηφιότητές του, ο τραγουδιστής έστειλε ένα μήνυμα- story στον φαρμακοποιό.

triantafilos.JPG

Το story είπε και τη μεγάλη αλήθεια για την γκάφα του Professor, που μάλλον του στέρησε μια θέση στον τελικό.

Γιατί ακριβώς όπως ανέδρασε το Twitter, ανέδρασε και ο Τριαντάφυλλος. Κανείς δεν μπορεί ακόμα να καταλάβει γιατί η Σταυρούλα ψήφισε τον Σπύρο και όλοι κατανοούν πως ο Σπύρος δεν γνώριζε για την ψήφο αυτή, αλλιώς θα είχε ψηφίσει κι εκείνος τη Σταυρούλα!