Survivor: Η Σταυρούλα νιώθει προδομένη από τον Νικογιάννη αλλά μήπως έκανε το ίδιο με τον Μαρτίκα;

Survivor: Η Σταυρούλα νιώθει προδομένη από τον Νικογιάννη αλλά μήπως έκανε το ίδιο με τον Μαρτίκα;

Προδοσία ή υποκρισία από την παίκτρια;

Το Survivor είναι πια στην τελική του ευθεία. Λίγοι είναι οι παίκτες που έχουν καταφέρει να παραμείνουν έως σήμερα και εκεί που θα έλεγες ότι έχουν μικρύνει και οι πιθανότητες να συμβαίνουν παρατράγουδα, η πραγματικότητα σε διαψεύδει.

Στο χτεσινό (27/6) επεισόδιο του ριάλιτι, η Σταυρούλα δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή της που βρέθηκε δεύτερη φορά σερί υποψήφια προς αποχώρηση και η αλήθεια είναι καλά κάνει. Θες να το πιάσουμε αγωνιστικά; Θες προσωπικά; Ας τα δούμε και τα δύο.

Η Σταυρούλα ανήκει ασυζητητί στους πιο δυνατούς παίκτες

Αγωνιστικά, η Σταυρούλα ανήκει χωρίς ιδιαίτερη σκέψη στους δυνατότερους παίκτες του παιχνιδιού. Δεν μπορεί κάποιος να πατήσει εκεί και να πει ότι ψηφίζει με αγωνιστικά κριτήρια, οπότε πρέπει να τη διώξει. Δηλαδή, μπορεί, αλλά θα είναι μη ρεαλιστικό, έως και αστείο. Εκτός αν το πάει στρατηγικά.

Νίκος και Μαίη είνα υποψήφιοι για αποχώρηση στο Survivor αλλά όλοι μιλούν για την επιστροφή Μαρτίκα

Σε προσωπικό επίπεδο, ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η Σταυρούλα σε αυτήν τη θέση θα πείραζε τον οποιονδήποτε. Ο υποτιθέμενος φίλος της από την αρχή του παιχνιδιού, Νίκος Γιάννης / Νικογιάννης, την έδωσε για αποχώρηση και η παίκτρια, αν και προσπαθούσε να δικαιολογήσει την κατάσταση, δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή της. Γιατί, ναι, καλό το bromance με τον Στάθη και με την ίδια ήταν φίλος από την πρώτη μέρα.

«Τα συναισθήματά μου είναι λίγο περίεργα αυτήν τη στιγμή. Με τον Νικογιάννη είμαστε κολλητοί από την πρώτη μέρα που μπήκε στο Survivor. Χωρίς να θέλω να θίξω τον Στάθη, δεν μπορεί να μας βάλει στα ίσα. Οπότε εννοείται ότι αυτό με στενοχωρεί. Καλώς ή κακώς κάναμε το χατίρι στα παιδιά και ξαναψηφίστηκα εγώ», είπε η Σταυρούλα ανάμεσα στα άλλα.

Την ώρα δε που μιλούσε η παίκτρια, η κάμερα έπεφτε πάνω στον Νικογιάννη, ο οποίος δε φαινόταν και πολύ επηρεασμένος που την έβλεπε έτσι, με κάποια διακριτικά χαμογελάκια να του βγαίνουν.

Με τούτα και με εκείνα, Μαίη, Νίκος Γιάννης, Σταυρούλα και Άρης είναι οι 4 υποψήφιοι αυτής της εβδομάδας και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα αποφασίσει το κοινό.

Όσο για τα όσα έγιναν με τη Σταυρούλα, πολλοί στο Twitter έσπευσαν να πάρουν θέση υπέρ της, ενώ άλλοι θεώρησαν την υποψηφιότητά της θεία δίκη για την ψήφο που έδωσε στον Μαρτίκα, ενώ έκαναν παρέα και άλλα είχαν συμφωνήσει.