Αν δεν πήγαινε να δει το “Mamma mia” με τη μητέρα της η Κατερίνα Στικούδη, τότε με ποιον;

Αν δεν πήγαινε να δει το “Mamma mia” με τη μητέρα της η Κατερίνα Στικούδη, τότε με ποιον;
NDP

«Τώρα καταλαβαίνω.. τώρα σέβομαι ακόμα περισσότερο».

Το “Mamma mia” με τη μητέρα της θέλησε να δει το βράδυ της Κυριακής (26/6) η Κατερίνα Στικούδη. Αν όχι με εκείνη, τότε με ποιον;

Η γνωστή τραγουδίστρια, που έγινε και εκείνη μητέρα πριν από οκτώ μήνες, πέρασε ποιοτικό χρόνο με τη γυναίκα που θαυμάζει περισσότερο στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης η οποία πραγματοποιήθηκε στο City Garden του Christmas Theatre.

Οι δύο γυναίκες, πόζαραν αγαπημένες και χαμογελαστές στο φακό του NDP.

Το τρυφερό post για τη Γιορτή της Μητέρας

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας πριν από περίπου δύο μήνες, η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε μια φωτογραφία στέλνοντας ένα μήνυμα προς την μητέρα της αλλά και τον γιο της Βύρωνα.

«Μου είπε ένας φίλος χτες .. Γιορτάζεις αύριο ε? Για λίγο αναρωτήθηκα τι λέει .. και μετά σκέφτηκα. Μαμά μου, μητέρα, μανούλα μου. Σ αγαπώ πολύ και Σ ευχαριστώ για όλα … Τώρα καταλαβαίνω .. τώρα σέβομαι ακόμα περισσότερο … τώρα σκέφτομαι ακόμα πιο πολύ πριν μιλήσω ! Πόση δύναμη έχει ένα χαμόγελο σου .. μια αγκαλιά σου … Βυρωνάκο μου για σένα θα είμαι πάντα εδώ», έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Στικούδη.

https://www.instagram.com/p/CdSftUDNm1b

Φέτος, ήταν και η πρώτη φορά που η Κατερίνα Στικούδη βίωσε διαφορετικά αυτή τη μέρα όχι μόνο από την πλευρά της κόρης αλλά και από την πλευρά της μητέρας μιας και πριν από οκτώ μήνες έφερε στον κόσμο τον γιο της Βύρωνα που αποτελεί τον καρπό με του έρωτά της με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη.

https://www.instagram.com/p/Ca4DExOgemy