Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς και το Twitter άρχισε τις ευχές

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς και το Twitter άρχισε τις ευχές

Οι τηλεθεατές χάρηκαν με τις εξελίξεις και όλοι τώρα εύχονται να έχει αντίστοιχες χαρές και η Ασημίνα με τον Νικηφόρο. 

Πριν καν γεννηθεί το #εθνικό παιδί της Ελένης και του Λάμπρου, θα έχουμε και άλλα γεννητούρια στις Άγριες Μέλισσες. Η Δρόσω και επίσημα πλέον έμαθε ότι θα γίνει μαμά και ο Κωνσταντής, απλά τρελάθηκε από την χαρά του. Το κοινό στο Twitter ξεκίνησε τις ευχές για τα μελλοντικά γεννητούρια, αλλά είχαν και μία μεγάλη απορία. Η οποία θα λυθεί ωστόσο μέχρι το φινάλε και αυτή θα είναι μία ακόμη ανατροπή.

https://www.instagram.com/p/CfWE_Jaov0X

Πανηγύρι στα social media

Την ίδια στιγμή που κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ για το μεγάλο φινάλε, έχοντας τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές των τελευταίων 3 χρόνων, το οποίο συγκίνησε τους θαυμαστές των Άγριων Μελισσών, έγιναν γνωστά και τα ευχάριστα. Η Δρόσω λιποθύμησε λίγες ώρες μετά το γλέντι του γάμου της και η Σοφούλα κλήθηκε ως αντικαταστάτρια της Ρίζως να κάνει την διάγνωση. Και ναι, η Δρόσω θα γίνει μαμά και το ζευγάρι πέταξε στον έβδομο ουρανό. Και το Twitter επίσης. Την ίδια στιγμή, ως τραγική ειρωνεία, η Μυρσίνη αντίκρυσε το χαμένο της εγγόνι και παιδί του πρωτότοκου Σέργιου. Τον τρίτο εγγονό της πλέον στην ουσία.

Άγριες Μέλισσες: H Μυρσίνη ανακαλύπτει το τρίτο της εγγόνι λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Οι δαιμόνιοι χρήστες του Twitter είχαν ωστόσο μία εύλογη απορία. Τι συγγενική σχέση θα έχει ο μικρός Σέργιος και γιος του Νικηφόρου με το παιδί της Δρόσως; Αδέλφια ή ξαδέλφια; Θα μάθει ότι η μέχρι τώρα θεία του, η Δρόσω είναι η βιολογική του μητέρα;

sergios2.JPG

Εδώ μάλλον θα έχουμε μία ανατροπή και μέχρι να πέσουν οι τίτλοι τέλους της σειράς, γιατί ο μικρός θα το έχει μάθει. Και έτσι θα μαθευτεί ένα ακόμη μυστικό. Στο βιβλίο της σεναριογράφου της σειράς, Μελίνας Τσαμπάνη «Άγριες Μέλλισσες - το πρώτο πέταγμα» όπου μαθαίνουμε το παρελθόν των ηρώων, έχει ως επίλογο με ένα άλμα στον χρόνο, τον Σέργιο σε μεγαλύτερη ηλικία να έχει μάθει πια το μυστικό και να το έχει αποδεχθεί.

https://www.instagram.com/p/CfXFmCgsWKz

Πάντως όπως θα δείτε και στα σχόλια στην photo gallery που ακολουθεί, το κοινό θέλει σύντομα και εγκυμοσύνη της Ασημίνας. Λέτε; Πόσα φονικά και πόσες εγκυμοσύνες παράλληλα να αντέξει ο τηλεθεατής φέτος;