O Νικογιάννης αποχώρησε αλλά από την 5αδα του τελικού στο Survivor μόνο η Ασημίνα αξίζει το έπαθλο

Πατούλια Κατερίνα
O Νικογιάννης αποχώρησε αλλά από την 5αδα του τελικού στο Survivor μόνο η Ασημίνα αξίζει το έπαθλο

Μεγάλη fan της Ασημίνας δεν θα σου πω ότι είμαι αλλά σέβομαι τον αγώνα που δίνει μισό χρόνο τώρα στον Άγιο Δομίνικο.

Ο προβληματισμός μου σχετικά με τον τρόπο που γίνεται το Survivor τα τελευταία χρόνια ήταν ένας και σαφής: Γιατί να μπαίνουν νέοι παίκτες, ακόμα και δύο και τρεις μήνες μετά το ξεκίνημα του ριάλιτι επιβίωσης;

Πόσοι νέοι παίκτες θα μπουν και μέχρι πού θα φτάσουν;

Η πρώτη βασική μου διαφωνία είχε να κάνει με τις πληροφορίες που οι νέοι παίκτες έφερναν σε εκείνους που είχαν ξεκινήσει το παιχνίδι επιβίωσης πολύ νωρίτερα, ποια παιχνίδια μυαλού μπορούσαν να παίξουν και ποια ψέματα μπορούσαν να πουν.

Θυμάσαι άλλωστε σε εκείνο το πρώτο Survivor στον ΣΚΑΙ το 2017, πώς δεν μπήκε όχι μόνο άλλος παίκτης αλλά οι πληροφορίες από τον έξω κόσμο κρατήθηκαν ως επτασφράγιστο μυστικό από τους παίκτες για να μην χαθεί το vibe του ριάλιτι.

Η δεύτερη βασική μου διαφωνία είχε να κάνει με τη μεγάλη πείνα. Όσοι παίκτες πέρασαν από το Survivor ανά σεζόν, μπορούν να μιλήσουν για τις ελάχιστες προμήθειες του πρώτου μήνα στην παραλία, οι οποίες αυξάνονταν όσο περνούσαν οι μήνες και όσο μεγάλωναν τα έπαθλα.

Με άλλα λόγια, όταν ένας παίκτης μπαίνει δύο μήνες μετά τους υπόλοιπους στο Survivor, σίγουρα είναι πιο δυνατός αγωνιστικά και πιθανότατα έχει να μοιραστεί περισσότερες προμήθειες με τους υπόλοιπους παίκτες.

Η πεντάδα των νέων

Η μεγάλη ίσως αδικία του περσινού Survivor που ανέδειξε νικητή τον Σάκη Κατσούλη, έναν από τους τελευταίους παίκτες που μπήκαν στο Survivor πέρσι, φαίνεται πως θα επαναληφθεί και φέτος.

https://www.instagram.com/p/CfXXzSuOElh

Γιατί από την τελική πεντάδα του φετινού Survivor, οι τέσσερις από τους πέντε παίκτες μπήκαν και έναν και δύο και σχεδόν τρεις μήνες μετά την έναρξη του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου μπήκε έναν μήνα μετά το ξεκίνημα του Survivor, ο Άρης Σοϊλέδης πάνω από έναν μήνα μετά το ξεκίνημα του ριάλιτι, η Σταυρούλα Χρυσαείδου κάτι παραπάνω από δύο μήνες μετά την έναρξη του φετινού Survivor και ο Στάθης Σχίζας μπήκε τον Μάρτιο (!) στο ριάλιτι επιβίωσης. Κι όμως και οι τέσσερις αυτοί παίκτες διεκδικούν έναν μεγάλο έπαθλο στο ριάλιτι επιβίωσης, χωρίς ουσιαστικά να κρίνονται για την επιβίωση αλλά για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις και τον τρόπο που απέφυγαν τις ψηφοφορίες.

Ναι μεν αλλά!

Θα πει βέβαια κάποιος, πως όσο πιο αργά μπει ένας παίκτης, τόσο πιο δύσκολο είναι να δεθεί το κοινό μαζί του και άρα πιο εύκολο να τον θέσει εκτός παιχνιδιού στην πρώτη ευκαιρία. Θα σου πούμε από την άλλη, πως παίκτες όπως ο Στάθης που μπήκε μεν στο τέλος του Survivor, αλλά με αρκετές γνωριμίες με παίκτες που είχαν παραμείνει, δύσκολα θα βρισκόταν στη διαδικασία ψηφοφορίας ή ακόμα, έφτασε τη στιγμή εκείνη στο ριάλιτι επιβίωσης που ακόμα και όταν βγήκε υποψήφιος, το κοινό ήταν τόσο πωρωμένο στο να βγάλει εκτός παιχνιδιού άλλούς παίκτες, που ο νέος, απλά την γλίτωσε.

Ασημίνα for the win άρα;

survivorgreece_285764453_1279181132848763_3247088168822223527_n.jpg

Χωρίς να θέλω να φανώ περίεργη λοιπόν και χωρίς να την συμπαθώ αρκετά για να την ψηφίσω, μήπως η Ασημίνα θα πρέπει να είναι η επόμενη Survivor;

Στα 22 της, η Ασημίνα κατάφερε μέσα στους έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο να κάνει σπίτι της την καλύβα, να περάσει πείνα, βροχές και καταιγίδες, να γελάσει, να κλάψει, να φωνάξει, να χορέψει, να επιβιώσει από την Day 1 μέχρι το τέλος, να το ζήσει βρε αδερφέ εις το έπακρο. Και σίγουρα, μετά από άντρες Survivors, ήρθε η ώρα να ο σηκώσει ξανά μία γυναίκα.

Η Ασημίνα δεν έφαγε ποινές για επικοινωνία με τον έξω κόσμο, δεν έκλεψε φαγητό, αγωνίστηκε σαν αγρίμι σε όλα τα αγωνίσματα και σίγουρα έπαιξε το Survivor σε επίπεδο επιβίωσης και τηλεθέασης καλύτερα από όσο θα υπολόγισε κανείς για τα 22 της χρόνια.

Το Twitter πάντως έκανε στροφή και στηρίζει Ασημίνα επίσης