Sam Asghari: «Ο γάμος μου με την Britney Spears είναι σαν παραμύθι»

Sam Asghari: «Ο γάμος μου με την Britney Spears είναι σαν παραμύθι»
Invision

O σύζυγος της τραγουδίστριας μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την έγγαμη ζωή.

Tην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Britney Spears και ο Sam Asghari αφού πριν ένα μήνα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια αυστηρής κηδεμονίας από τον πατέρα της Jamie, η pop star κατάφερε να κερδίσει τη ζωή της πίσω και να βρει τον απόλυτο έρωτα.

Η Britney Spears και ο Sam Asghari δεν κρύβουν τη χαρά τους για τη νέα τους ζωή, λίγες εβδομάδες μετά τον επεισοδιακό γάμο τους. Ο Sam Asghari μίλησε δημόσια για την σχέση τους και ανέφερε ότι ζουν επιτέλους το «παραμύθι» τους.

Ο Sam Asghari ζει το όνειρό του στο πλευρό της Britney Spears

«Πρέπει να φορέσω αυτό το πράγμα τώρα!» είπε ενώ έδειχνε τη βέρα του. «Είναι βαριά (η βέρα), οπότε κάνω προπόνηση με αυτήν», πρόσθεσε εμφανώς ενθουσιασμένος για την νέα του οικογενειακή κατάσταση.

Ο Ιρανοαμερικανός ηθοποιός και μοντέλο αναφέρθηκε στην κηδεμονία της Britney, και δεν δίστασε να τονίσει πόσο καιρό περίμεναν για να παντρευτούν. «Ξέρεις, είναι απλά σουρεαλιστικό, φίλε», είπε στον ανταποκριτή του GMA Will Reeve. «Πέρασε ένα λεπτό. Ήταν πολύ αργοπορημένο για εμάς. Και φανταζόμασταν ότι αυτό το πράγμα ήταν παραμύθι, και ήταν», ανέφερε ο Sam Asghari.

Τις φυλακής τα σίδερα είναι για τον πρώην της Britney Spears -Γιατί θα παραμείνει «μέσα» ο Alexander

Ο παραμυθένιος γάμος και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Η 40χρονη pop star επέλεξε ένα παραμυθένιο σκηνικό για τον γάμο της και μια εντυπωσιακή άμαξα βρισκόταν από νωρίς στο χώρο. Στην γαμήλια τελετή έδωσαν το παρών 100 καλεσμένοι ανάμεσά τους οι: Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore, Donatella Versace, ο δικηγόρος της Mathew Rosengart αλλά και οι χορευτές της. ο αδελφός της Britney, Bryan ήταν το μόνο άτομο που καλέστηκε από το οικογενειακό της περιβάλλον.

https://www.instagram.com/p/CeojXbqJlAq

Η εισβολή του Jason Alexander παραλίγο να διαλύσει τον γάμο

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στον γάμο της Britney και του Sam σύμφωνα με το ΤΜΖ. Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η γαμήλια τελετή ο πρώην σύζυγος της Britney Spears μπόρεσε εύκολα να σκαρφαλώσει έναν φράχτη, να κατέβει μια βραχώδη πλαγιά και να εισβάλει μέσα στον χώρο του γάμου.

Ο Jason Alexander προσπάθησε να χαλάσει την γαμήλια τελετή εισβάλλοντας ξαφνικά στον χώρο. Δεν δίστασε μάλιστα να κάνει live μετάδοση στο Instagram, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους.

Πηγή κεντρικής: apimages.com