Τις φυλακής τα σίδερα είναι για τον πρώην της Britney Spears -Γιατί θα παραμείνει «μέσα» ο Alexander

Τις φυλακής τα σίδερα είναι για τον πρώην της Britney Spears -Γιατί θα παραμείνει «μέσα» ο Alexander
2019 Invision

Μετά την εισβολή στον γάμο της Britney Spears και του Sam Asghari, ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες.

O κακός χαμός προκλήθηκε στις αρχές Ιουνίου στον γάμο της Britney Spears και του εκλεκτού της καρδιάς της, Sam Asghari. Κατά την διάρκεια της τελετής ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας, Jason Alexander εισέβαλε στον χώρο, άρχισε να φωνάζει και διαπληκτήστηκε με τα άτομα της ασφάλειας.

Ο Jason Alexander θα μείνει για την ώρα στην φυλακή

Ο πρώην σύζυγος της pop star θα μείνει όπως φαίνεται για αρκετό καιρό στη φυλακή, μετά την προσπάθειά του να διαλύσει τον γάμο της Spears. O δικαστής αποφάσισε την παραμονή του Alexander στις φυλακές, κατά τη διάρκεια μιας προκαταρκτικής ακρόασης τη Δευτέρα (27.06).

Ο δικηγόρος του Jason Alexan der υποστήριξε ότι η κατηγορία καταδίωξης κακουργήματος εναντίον του πελάτη του θα πρέπει να μειωθεί σε πλημμέλημα, επειδή δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία ότι ήταν εκεί για να βλάψει την Britney. Ο δικαστής ωστόσο διαφώνησε μιας και εκκρεμούσαν εις βάρος του τρεις κατηγορίες πλημμελημάτων (παραβίαση, βανδαλισμό και επίθεση). Ο Alexander παραμένει φυλακισμένος και οφείλει να καταβάλει εγγύηση ύψους 100.000 δολαρίων.

Ο Alexander κατηγορήθηκε αρχικά για καταδίωξη, αλλά η καταγγελία τροποποιήθηκε σε κακούργημα λόγω προηγούμενης καταδίκης για ενδοοικογενειακή βία. Η προηγούμενη καταδίκη αφορούσε κατηγορία του 2015 όπου ο Alexander καταδικάστηκε για σωματική βλάβη που προκάλεσε σε σύντροφό του.

H Britney Spears απέλυσε την ασφάλειά της μετά τα επεισόδια στον γάμο

Η ποινή του Jason Alexander μετά την εισβολή στον γάμο της Britney

Ο 40χρονος συνελλήφθη και κατηγορήθηκε για καταπάτηση, ξυλοδαρμό και βανδαλισμό. Ο Alexander συνελήφθη από αστυνομικούς του γραφείου του σερίφη της κομητείας Ventura και μεταφέρθηκε σε τοπική φυλακή. «Μπόρεσε να βρει το δρόμο ως το σπίτι και ήρθε αντιμέτωπος με την ασφάλεια», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Σημειώθηκε διαπληκτισμός με τους υπαλλήλους ασφαλείας και εκεί συνέβη ο ξυλοδαρμός… και κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού έσπασε ένα αντικείμενο, οπότε εκεί καταγράφεται ο βανδαλισμός. Και με το να βρίσκεται σε ιδιωτική ιδιοκτησία, ευθύνεται και για καταπάτηση ξένης περιουσίας», συμπλήρωσε η πηγή.

Τη Δευτέρα (13/6), ο δικαστής όρισε εγγύηση 100.000 δολαρίων και εξέδωσε περιοριστική εντολή που απαιτεί από τον Jason Alexander να μην πλησιάσει την τραγουδίστρια σε απόσταση μικρότερη των 91 μέτρων για τα επόμενα τρία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CeoAqH5LYcO

Η εισβολή του Jason Alexander παραλίγο να διαλύσει τον γάμο της Britney

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στον γάμο της Britney και του αγαπημένου της Sam Asghari. Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η γαμήλια τελετή ο πρώην σύζυγος της Britney Spears μπόρεσε εύκολα να σκαρφαλώσει έναν φράχτη, να κατέβει μια βραχώδη πλαγιά και να εισβάλει μέσα στον χώρο του γάμου.

«Είναι η πρώτη μου σύζυγος, η μοναδική μου σύζυγος. Είμαι ο πρώτος σύζυγός της, ήρθα για να μπω στον γάμο», ακούγεται να λέει στο video ο Αlexander, ο οποίος παντρεύτηκε με την Britney Spears το 2004.

Ο Jason Alexander προσπάθησε να χαλάσει την γαμήλια τελετή εισβάλλοντας ξαφνικά στον χώρο. Δεν δίστασε μάλιστα να κάνει live μετάδοση στο Instagram, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους. To video έκανε αργότερα τον γύρο του διαδικτύου για αρκετές ημέρες.

Άμεση ήταν ευτυχώς η κινητοποίηση των αστυνομικών αφού τον συνέλαβαν άμεσα. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε κανονικά και η τραγουδίστρια έδειχνε πιο χαρούμενη από ποτέ παρά το δυσάρεστο συμβάν.

Ο γάμος express με τον Jason Alexander

Πίσω στο μακρινό 2004, η Britney Spears ζούσε τον απόλυτο έρωτα με τον παιδικό της φίλο Jason Alexander. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε ηλικία 22 ετών στο Las Vegas και ο γάμος τους κράτησε μόλις 55 ώρες πριν ακυρωθεί.

Η Britney ζήτησε να ακυρωθούν οι όρκοι τους και ανέφερε πως «δεν είχε επίγνωση των πράξεών της». «Μόλις βγήκε και με ρώτησε», είπε. «Εκείνη έλεγε «Λοιπόν, ας παντρευτούμε.» Και εγώ είπα «Σίγουρα. Ξέρεις, ας το κάνουμε αυτό», είχε δηλώσει ο Jason Alexander.

Πηγή κεντρικής: apimages.com