Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συνοψίζει το πώς φανταζόμαστε το καλοκαίρι μας σε μία φωτογραφία

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συνοψίζει το πώς φανταζόμαστε το καλοκαίρι μας σε μία φωτογραφία

Ο Ιούλιος πλησιάζει και αυτή η εικόνα είναι το μόνο που φανταζόμαστε.

Είσαι τύπος του καλοκαιριού; Αν ναι, τότε η θάλασσα παίζει καθοριστικό ρόλο αυτήν την περίοδο στη ζωή σου. Δε θες να είσαι μακριά της. Νιώθεις την ανάγκη να είσαι μαζί της κάθε μέρα, να βουτάς στα νερά, να χαλαρώνεις στην παραλία. Όπως και να το κάνουμε, είναι σαν μία ιεροτελεστία που σε βοηθάει να ξεφεύγεις ακόμα κι αν επιλέγεις μία παραλία κοντά στην πόλη.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αγαπάει τη θάλασσα και αυτό το ξέρουμε γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που την έχει επιλέξει, δημοσιεύοντας, μάλιστα, συχνά φωτογραφίες της με μαγιό. Πρόσφατα, όμως, δημοσίευσε τη φωτογραφία που συνοψίζει το πώς φανταζόμαστε όλο μας το καλοκαίρι.

Η φωτογραφία της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στη θάλασσα

Η 44χρονη ηθοποιός φόρεσε ένα εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό με τροπικό print, κάθισε πάνω σε έναν βράχο, ατένισε τη θάλασσα και το σκηνικό απαθανατίστηκε σε φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CfYwaPsoxTK

Η φωτογραφία της Αναστασοπούλου είναι το μόνο που χρειαζόμαστε αυτήν τη στιγμή για να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας. Ένα μαγιό και να έχουμε τον χρόνο να καθόμαστε ανενόχλητες να θαυμάζουμε τα νερά της θάλασσας. Τι πιο χαλαρωτικό, ε;

Η topless φωτογραφία της ηθοποιού

Η 44χρονη ηθοποιός αγαπάει τον εαυτό και το σώμα της και με κάθε ευκαιρία το τονίζει. Είναι εντελώς ακομπλεξάριστη και πολλές είναι οι φορές κατά τις οποίες εμφανίζεται χωρίς μακιγιάζ, χωρίς φίλτρα «αγκαλιάζοντας» τη φυσική της εικόνα.

Έναν μήνα πριν, η Αναστασοπούλου αγκάλιασε κυριολεκτικά το σώμα της στην topless φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της.

https://www.instagram.com/p/CeI4RWBsDIa

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αγκαλιάζει το σώμα της και οι celebs αποθεώνουν την topless φωτογραφία

Η Αναστασοπούλου, πέρα από inspirational μηνύματα για το σώμα μας, στο προφίλ της δείχνει και πόσο αγαπάει τις κόρες της, την 6χρονη Λυδία και την 3μιση ετών Ηλέκτρα, παρουσιάζοντας τις αγαπημένες τους δραστηριότητες. Μία από αυτές είναι, φυσικά, και τα παιχνίδια στη θάλασσα.