Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έβαλε στη θέση του κάθε hater με το πιο έξυπνο post

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έβαλε στη θέση του κάθε hater με το πιο έξυπνο post

Το μήνυμα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου είναι ο ορισμός της ευτυχίας.

Το μάθημα του να μην δίνεις σημασία στην επικριτική γνώμη των άλλων όταν εσύ γεμίζεις χαρά από αυτό που κάνεις έδωσε με τη σημερινή (26/4) ανάρτησή της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η 44χρονη ηθοποιός που έχει αποκτήσει δύο κοριτσάκια, τη Λυδία και την Ηλέκτρα, με τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάντο, μοιράστηκε με τους followers της το πιο όμορφο μήνυμα μέσα σε μόλις μερικές γραμμές.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν αφήνει κανέναν να της χαλάσει τη διάθεση

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ασχολείται με το τένις, ένα χόμπι που φαίνεται να της αρέσει πολύ. Όπως η ίδια αναφέρει, ωστόσο, δεν είναι και τόσο καλή σε αυτό. Αντί αυτό να την πάρει από κάτω και να αφήσει τον κάθε έναν που σχολιάζει τις επιδόσεις της να την επηρεάζει, όμως, η ηθοποιός προτιμά να εστιάζει στο σημαντικό της υπόθεσης: το πόσο το απολαμβάνει και το πόσο καλά περνάει. Δίνει έτσι και την καλύτερη απάντηση στον κάθε «καλοθελητή»... Δεν ασχολείται μαζί του!

https://www.instagram.com/p/CczrdobsnpU

Η Αναστασοπούλου, λοιπόν, αποφάσισε να δημοσιεύσει δύο φωτογραφίες από το γήπεδο του τένις, όπου μπορείς να καταλάβεις πόσο όμορφα έχει περάσει από το χαμόγελό της, και τις συνόδευσε με το εξής κείμενο:

«Τι κι αν δεν τα καταφέρνω στο τένις;

Τι κι αν κάποιος με κρίνει γι' αυτό;

Το μάθημα είναι να μην σταματάς ποτέ. Να πέφτεις με ό, τι έχεις στον αγώνα και να φεύγεις με το κεφάλι ψηλά γιατί εσύ ξέρεις ότι δεν τα παράτησες.

Εδώ μετά από μια προσπάθεια που δεν είχε και πολλή επιτυχία αλλά είχε πολλά γέλια και πολύ ήλιο! 🤸🎾🌞

#gettingmymoveon #neverquit #goalsettergoalgetter #athleisure #tennis #tartan #inthefab», έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της για τα 8 χρόνια σχέσης τους