Σασμός: Mέχρι και η Καίτη Γαρμπή αντέδρασε στην γκάφα του σεναρίου που εκνεύρισε το Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Mέχρι και η Καίτη Γαρμπή αντέδρασε στην γκάφα του σεναρίου που εκνεύρισε το Twitter

Περίμεναν πώς και πως μία συγκεκριμένη σκηνή οι τηλεθεατές αλλά απογοητεύτηκαν με μία γκάφα. Και κάπου ενδιάμεσα στα σχόλια εμφανίστηκε και εκείνο της Καίτης Γαρμπή που φάνηκε ότι είναι φαν της σειράς.  

Λάθος από κεκτημένη ταχύτητα; Σκηνοθετική αντίληψη; Όπως και να έχει, οι τηλεθεατές και θαυμαστές του Σασμού που βρίσκονται σε υπερένταση λίγο πριν το φινάλε, αντέδρασαν πολύ έντονα χθες στο Twitter με μία σκηνή του επεισοδίου. Οι διαμαρτυρίες έπεσαν «βροχή» προς τους σεναριογράφους και τον Alpha, προς γνώση και συμμόρφωση. Μέχρι και η Καίτη Γαρμπή αντέδρασε, δείχνοντας καταρχάς ότι είναι πιστή τηλεθεάτρια της σειράς.

Σασμός: Τι κρύβουν οι Βρουλάκηδες; Και ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Παύλος;

Η κορυφαία σκηνή του Σασμού και η γκάφα στο μοντάζ

Η αλήθεια είναι πως οι τηλεθεατές που πιστά παρακολουθούν μία τηλεοπτική σειρά, έχουν και τις απαιτήσεις τους. Στην περίπτωση του Σασμού που φέτος τερματίζει ως η πρώτη σε τηλεθέαση σειρά μυθοπλασίας, οι προσδοκίες είναι μεγάλες, ειδικά λίγο πριν το φινάλε. Οι φανς λοιπόν, περίμεναν πώς και πως να εξελιχθεί η σκηνή της μεταμόσχευσης της Αργυρώς με την βοήθεια του Αστέρη, να υπάρχει συγκίνηση, εναλλαγές στις σκηνές, μεγαλύτεροι διάλογοι για τους ηθοποιούς, ακόμη και ένα απαραίτητο flashback στην ιστορία του πρώην ερωτευμένου ζευγαριού. Γιατί ο Αστέρης σώζει την ζωή της και αυτή είναι η υπέρτατη πράξη ενός σασμού, μίας συμφιλίωσης. Ωστόσο η σκηνή κράτησε για 4 ολόκληρα λεπτά όπως χρονομέτρησαν οι χρήστες του Twitter. Έχασε το νόημα του μέχρι και το συγκλονιστικό τραγούδι του Γιάννη Κότσιρα, το οποίο περιγράφει τον έρωτά τους.

Εκατοντάδες σχόλια άρχισαν ξαφνικά να εμφανίζονται με διαμαρτυρίες προς τους σεναριογράφους και το κανάλι και ανάμεσα σε εκείνα και της Καίτης Γαρμπή που έγραψε ένα «κλαίω...» χωρίς ωστόσο να υπονοεί συγκίνηση, αλλά να είναι περιπαικτικό.

garbi.JPG

Γενικώς και εμείς διακρίναμε μία προχειρότητα σε όλο αυτό, μία βιασύνη που λίγο πριν το μεγάλο φινάλε την ερχόμενη εβδομάδα δεν δικαιολογείται. Συνήθως τα τελευταία επεισόδια των σειρών είναι πάντα προσεγμένα, γεμάτα ανατροπές και σκηνοθετικά άψογα, για να εξυπηρετούν το σασπένς. Ειδικά για μία σειρά που ετοιμάζεται να συνεχίσει την επόμενη χρονιά. Η δεύτερη ωστόσο γκάφα αναμένεται σήμερα. Το τρείλερ έδειξε την Αργυρώ την στιγμή που ο Σταύρος της συστήνει τον Αστέρη ως τον κολλητό του Χρήστο. Πολύ απλοικό όλο αυτό, για κάτι τόσο σοβαρό.

https://www.instagram.com/p/CfZsQXjFp2E

Δείτε στην photo gallery που ακολουθεί τις έντονες αντιδράσεις με μερικά ενδεικτικά σχόλια των χρηστών.

DPG Network