Σασμός: Μαρίνα και Αστέρης στην πιο επική σκηνή της σειράς και το κοινό στο Twitter ήδη πανηγυρίζει

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Μαρίνα και Αστέρης στην πιο επική σκηνή της σειράς και το κοινό στο Twitter ήδη πανηγυρίζει

Έφταναν μόνο λίγα δευτερόλεπτα από το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου με την καθοριστική συνάντηση Αστέρη και Μαρίνας, για να δημιουργήσουν ενθουσιασμό στο κοινό. 

Ένας αποχωρισμός και μία συνάντηση καθοριστική, είναι οι δύο κεντρικές σκηνές του Σασμού σήμερα και οι τηλεθεατές, πήραν ήδη μία πρόγευση από το τρέιλερ το οποίο παίχτηκε στον τηλεοπτικό αέρα μετά την λήξη του χθεσινού επεισοδίου. Και λίγα λεπτά μετά επικράτησε πανικός στο Twitter με την αναμονή. Τα σχόλια έφεραν ξανά το #sasmos ως το Νο1 trend. Καθόλου τυχαίο.

Γεράσιμε γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα

Η κλασσική ατάκα από την σειρά «Δύο ξένοι», γράφτηκε πολλές φορές χθες σε αρκετά memes, όπως και το «Μη φύγεις θα φαρμακωθώ», γιατί σήμερα αποχαιρετούμε οριστικά τον Γεράσιμο. Φεύγει ο αστυνομικός από την Κρήτη και με δάκρυα αγκαλιάζει τον δεύτερο πατέρα του Αντώνη και την Στέλλα. Το ζευγάρι χωρίζει ειρηνικά και με συγκίνηση με την γοητευτική δικηγόρο, να μένει και πάλι μόνη. Ο Αργύρης Πανταζάρας στις τελευταίες του σκηνές ως Γεράσιμος, κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο στην τηλεοπτική σειρά.

gerasimos.JPG

Από την άλλη πλευρά η απόπειρα αυτοκτονίας του Μαθιού δεν πέρασε απαρατήρητη από το κοινό. Μην τρομάζετε, γιατί όπως ευφυέστατα έγραψε και ένας τηλεθεατής, τον Δημήτρη Λάλο τον περιμένει και δεύτερη τηλεοπτική σεζόν.

mathios.JPG

Ωστόσο εκατοντάδες μηνύματα και σχόλια γράφτηκαν για την σκηνή όπου η Μαρίνα θα έρθει αντιμέτωπη με τον Αστέρη, παρουσία του γιατρού της Αργυρώς, ο οποίος και της ανακοινώνει ότι ο νεαρός Σταματάκης είναι ο δότης. Την βάζει όμως και σε ένα μεγάλο δίλημμα. Γιατί θα πρέπει μόνο εκείνη να το γνωρίζει και να δώσει την έγκριση της. Η ατάκα του Ορφέα Αυγουστίδη «ίσως και εγώ έτσι συγχωρήσω τον εαυτό μου», προκάλεσε συγκίνηση. Αυτή του η κίνηση, την οποία η Μαρίνα θα αναγκαστεί να αποδεχτεί - αφού βέβαια τον ρωτήσει αν είναι σίγουρος, γιατί βάζει και την δική του ζωή σε ενδεχόμενο κίνδυνο - κάνει την μητέρα της Αργυρώς να συνειδητοποιήσει πόσο πολύ εκείνος, αγαπά την κόρη της. Θα της ορκιστεί βέβαια, ότι μετά από την εγχείρηση, θα εξαφανιστεί από την ζωή της.

Σασμός: Ο Αστέρης θυσιάζεται για την Αργυρώ και η Καλλιόπη σπαράζει για τον Μαθιό

https://www.instagram.com/p/CfUiOsJFVBi

Η Μαρίνα μοιράζεται το μυστικό μόνο με τον Αντώνη. Είναι η πιο δύσκολη στιγμή της. Δύσκολο να μην αποκαλύψει στην κόρη της την αυτοθυσία του Αστέρη, αλλά και απαραίτητο για να μην οδηγηθούν και οι δύο ξανά σε μία αδιέξοδη κατάσταση. Το κοινό στο Twitter ήδη πανηγυρίζει και περιμένει με αγωνία την σκηνή.