Σασμός: Ο Άγγελος καταγγέλλει τον Μαθιό για ξυλοδαρμό λίγο πριν την δολοφονία του

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο Άγγελος καταγγέλλει τον Μαθιό για ξυλοδαρμό λίγο πριν την δολοφονία του

Αυτή είναι η αιτία για να συλληφθεί ως ύποπτος ο Μαθιός μετά τον γάμο του για την δολοφονία του Άγγελου. O ρόλος της Μαρίνας είναι καθοριστικός. 

Επιτέλους μαθαίνουμε τον λόγο που ο Μαθιός θα συλληφθεί την ημέρα του γάμου του, στον Σασμό. Ο Άγγελος λίγο πριν δολοφονηθεί τον έχει καταγγείλει για ξυλοδαρμό. Αυτή είναι η αφορμή μίας νέας βεντέτας, την στιγμή μάλιστα που ο Αστέρης έχει σώσει ήδη την ζωή της Αργυρώς. Αυτή θα είναι καθοριστική για να μην εξελιχθεί τόσο ραγδαία η νέα βεντέτα που έχει ήδη ξεσπάσει.

https://www.instagram.com/p/CeyAkieLnem

Τα λάθη του Μαθιού και το άγχος για την εγχείρηση του αδελφού του

Μπορεί λίγο πριν τον γάμο του να τον έχει κυριεύσει ο φόβος μήπως τελικά τον καταγγείλει ο Μανόλης για την δολοφονία του Στεφανή, αλλά τελικά μόνος του θα βάλει τον εαυτό του στις περιπέτειες. Με το βάρος της αποκάλυψης του Αστέρη ότι σκοπεύει να σώσει την ζωή της Αργυρώς και χωρίς αυτό να μπορεί να το αποκαλύψει στην Βασιλική και στην μαμά Καλλιόπη, θα κάνει το μεγάλο λάθος. Ο Αστέρης του ζητά να τον συνοδέψει στο ταξίδι στην Αθήνα για κάνει την εγχείρηση μεταμόσχευσης. Δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη γιατί βλέπει την μεγάλη αγάπη του αδελφού του για την Αργυρώ.

Σασμός: Η ανατροπή στο φινάλε με τον άντρα «μυστήριο» που εμφανίζεται λίγο πριν τον γάμο του Μαθιού

Πρέπει να πει όμως ένα μεγάλο ψέμα στις δύο γυναίκες. Ότι θα φύγει με τον Αστέρη για ένα ταξίδι στην Ιταλία και αυτό τον γεμίζει άγχος. Καλλιόπη, Βασιλική και Στέλλα απορούν με την στάση των δύο αδελφών. Ο Αστέρης πριν φύγει ολοληρώνει την αγοροπωλησία του κτήματος με τον Άγγελο. Μετά την επιστροφή τους όμως ο υπεροπτικός τρόπος του γιατρού όμως θα βγάλει εκτός εαυτού τον Μαθιό και θα εξελιχθεί ένα θερμό επεισόδιο μεταξύ τους. Αλλά ο Άγγελος καταγγέλει στην αστυνομία το περιστατικό. Αυτός τελικά είναι ο λόγος που ο Μαθιός θα είναι ο νούμερο ένα ύποπτος για την δολοφονία του στην συνέχεια, μέχρι να αποδειχθεί πως υπαίτιος είναι ο Κώστας.

https://www.instagram.com/p/Ce3SzrSLQbO

Η Μαρίνα θα βρεθεί στην δυσκολότερη θέση της ζωής της. Βλέπει ότι είναι έτοιμη να ξεσπάσει μία νέα βεντέτα μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων. Θα προσπαθήσει να κερδίσει χρόνο μέχρι να βρεθεί ο δολοφόνος. Σύντομα θα μάθει και το μεγάλο μυστικό, πως ο Αστέρης έσωσε την Αργυρώ.

Αυτές θα είναι οι εξελίξεις που θα δούμε για την επόμενη χρονιά. Όλη η οικογένεια της Μαρίνας είναι εναντίον των Σταματάκηδων και εκείνη τηρεί σιγή. Νιώθει υποχρέωση στον Αστέρη. Στον άνθρωπο που αφαίρεσε την ζωή του γιου της και έσωσε εκείνη της κόρης της. Η Μαρίνα καλείται μέσα στο πένθος για τον Άγγελο, να διαχειριστεί μία δύσκολη νέα συνθήκη στις ζωές τους.

Προς το παρόν, σήμερα θα ζήσουμε μία ακόμη συγκινητική στιγμή. Ο θάνατος του Καραπάνου έχει συγκλονίσει τον Γεράσιμο, ο οποίος σε λίγα επεισόδια από τώρα, θα μας αποχαιρετήσει οριστικά από την σειρά, αφού χωρίζει τελικά με την Στέλλα. Θα ζήσουμε όμως και την απόγνωση της οικογένειας της Αργυρώς, για την κατάσταση της υγείας. Έχει χαθεί κάθε ελπίδα και ο Αστέρης παίρνει την μεγάλη απόφαση να συναντήσει τον γιατρό της.