Είναι αυτό το πιο τρυφερό boomerang που έχει κάνει ποτέ η Αθηνά Οικονομάκου; Ναι, είναι.

Είναι αυτό το πιο τρυφερό boomerang που έχει κάνει ποτέ η Αθηνά Οικονομάκου; Ναι, είναι.

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε ένα story που δείχνει τη ζωή της.

Στο προφίλ του ο καθένας ανεβάζει ό,τι θέλει. Πράγματα επαγγελματικά, σκηνές με τους δικούς του ανθρώπους, μηνύματα… τα πάντα! Τα παιδιά, ωστόσο, έχουν την τάση να εμφανίζονται συχνά στις αναρτήσεις των γονιών τους και δεν είναι παράλογο. Πάντα υπάρχει ένας ενθουσιασμός, ειδικά όταν αυτά είναι μικρά.

Η Αθηνά Οικονομάκου, για παράδειγμα, έχει δύο παιδάκια, τον μεγάλο της γιο, Μάξιμο, και τη μικρή της κόρη, Sienna. Τα παιδιά είναι στη φάση που κάνουν αξιολάτρευτα πράγματα, γιατί σε τέτοιες ηλικίες, ακόμα και η πιο μικρή και αμελητέα λεπτομέρεια φαντάζει υπέροχη.

https://www.instagram.com/p/CdgoHSMtLUh

Το boomerang της Αθηνάς Οικονομάκου

Το απόγευμα της Τετάρτης (29/6), η 36χρονη ηθοποιός έκανε ένα boomerang στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο πρωταγωνιστούν τα δύο της παιδιά. Ο 4χρονος Μάξιμος είναι μπροστά και παίζει με τα αυτοκινητάκια του, ενώ η ενός έτους Sienna φαίνεται πως κάνει κάποια κίνηση για να πιάσει αυτό που θέλει. Τριγύρω, ο χώρος είναι γεμάτος παιχνίδια και μινιατούρες από οικιακές συσκευές, τις οποίες αγαπούν τα παιδιά.

Η Οικονομάκου ποστάροντας το story, έγραψε πάνω «My Life», δηλαδή «Η ζωή μου» και εμείς μάλλον είδαμε το πιο τρυφερό boomerang που έχει κάνει ποτέ.

Η βάπτιση της Sienna Μιχοπούλου

Λίγες μέρες αφότου γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια (9/6), η Σιέννα – Ηλέκτρα, κόρη της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου, βαφτίστηκε.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έβαλε τα καλά του, πήρε το κοριτσάκι του αγκαλιά και το οδήγησε στο μυστήριο της βάπτισης. Μαζί τους ήταν οι δικοί τους, οι γιαγιάδες, οι νονοί και αγαπημένοι τους φίλοι.

Η Αθηνά Οικονομάκου βάφτισε την κόρη της, Σιέννα - Ηλέκτρα: Οι φωτογραφίες από την τελετή