Η Παρασκευή Κερασιώτη έχει δουλέψει ως σερβιτόρα και δεν καταλαβαίνει την «έκρηξη» κάποιων

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Παρασκευή Κερασιώτη έχει δουλέψει ως σερβιτόρα και δεν καταλαβαίνει την «έκρηξη» κάποιων

Το μοντέλο μίλησε στην κάμερα για την απόφασή της να εργαστεί για κάποιο διάστημα ως σερβιτόρα.

Η Παρασκευή Κερασιώτη έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM. Το μοντέλο κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού και να κερδίσει την δεύτερη θέση.

«Είμαι Τσιγγάνα και θα ήθελα να περάσω ένα μήνυμα. Οταν ήμουν πιο μικρή δεχόμουν άσχημες κριτικές λόγω της καταγωγής μου, αλλά μεγαλώνοντας το ξεπέρασα αυτό. Δεν ντρέπομαι γι’ αυτό που είμαι, αγαπώ πολύ αυτό που είμαι και θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες και σε όλες τις Τσιγγάνες, να αγαπάνε τον εαυτό τους, να αγαπάνε το σώμα τους και να μην ντρέπονται γι’ αυτό που είναι. Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του μοναδική ομορφιά και είναι καλό να το δείχνουμε αυτό», είχε αναφέρει στην οντισιόν της, εντυπωσιάζοντας τους κριτές του GNTM.

Το γνωστό μοντέλο συνάντησε πριν λίγα 24ωρα η κάμερα του «Happy Day» σε βραδινή της έξοδο. Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε για τις αντιδράσεις και τα κακόβουλα σχόλια που είχαν ακουστεί πέρυσι λόγω της απόφασής της να εργαστεί για κάποιο διάστημα ως σερβιτόρα σε κρεπερί της Μυκόνου.

Παρασκευή Κερασιώτη: Η πρώην παίκτρια του GNTM ποζάρει topless και εντυπωσιάζει

Η αφοπλιστική απάντηση της Παρασκευής Κερασιώτη

Η Παρασκευή Κερασιώτη μίλησε στους δημοσιογράφους με αφοπλιστική ειλικρίνεια και τόνισε πως είναι μια επιλογή που δεν μετανιώνει και αδιαφορεί για όλα τα κακεντρεχή σχόλια.

«Δε θεωρώ πως είναι κακό, είτε είσαι μοντέλο είτε κάνεις κάποια άλλη δουλειά, το να δουλεύεις και ως σερβιτόρα. Ήταν δική μου απόφαση. Πήγα και δούλεψα χωρίς να με ενδιαφέρει τι θα πουν για μένα. Θεώρησα πως μπορώ να το κάνω και αυτό. Δεν παράτησα ποτέ τη δουλειά μου και δεν πρόκειται και να την παρατήσω ποτέ. Ο κόσμος πάντα θα έχει κάτι να πει», είπε στην κάμερα η Παρασκευή Κερασιώτη.

Η απάντηση για το νέο της επαγγελματικό βήμα και η αγάπη για το modeling

«Δουλεύω στη Μύκονο. Εργάζομαι σε ένα μαγαζί, λόγω της κατάστασης του κοροναϊού. Μόνο με το μόντελινγκ, η κατάσταση δεν βγαίνει. Η μεγάλη μου αγάπη και λατρεία όμως είναι το μόντελινγκ. Επέλεξα να κάνω μια δουλειά για να μπορέσω να βγάλω τα πράγματα πέρα», είχε δηλώσει το μοντέλο στην κάμερα του Star.

«Δεν θα παρατήσω ποτέ την βασική μου δουλειά, η οποία είναι το μόντελινγκ. Είναι κάτι που λατρεύω. Μέσα από το GNTM κατάφερα να κάνω δουλειές πάνω σε αυτό. Το ότι επέλεξα για λίγο καιρό να κάνω αυτή την δουλειά στη Μύκονο δεν σημαίνει ότι παρατάω το μόντελινγκ. Θέλω για λίγο να κάνω αυτή τη δουλειά και να μπορέσω να βοηθήσω τον εαυτό μου», συμπλήρωσε η Παρασκευή Κερασιώτη.

Η απώλεια του μπαμπά της

Μια πολύ δύσκολη χρονιά πέρασε η Παρασκευή Κερασιώτη και η οικογένειά της μετά την απώλεια του πατέρας της, Νίκου Κερασιώτη τον περασμένο Δεκέμβριο. Το μοντέλο έγινε ευρέως γνωστό στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM όπου κατάφερε και έφτασε μέχρι τον τελικό.

Ο θάνατος του μπαμπά της

Την δυσάρεστη είδηση είχε γνωστοποιήσει η αδελφή του μοντέλου μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. «Αχ πατέρα, αυτός ο πόνος είναι αβάσταχτος.. Σήμερα μαζί με εσένα έφυγε ένα μεγάλο μέρος της ψυχής μου…Να μας προστατεύεις από εκεί ψηλά και να μας δίνεις κουράγιο έτσι όπως έκανες πάντα… Θα σε αγαπάω αιώνια!» έγραψε η Μαρία Κερασιώτη.

H εμφάνιση του μπαμπά της στο GNTM

Ο πατέρας της Παρασκευής Κερασιώτη είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στο GNTM, όταν εμφανίστηκε στο πλατό, για να φωτογραφηθεί με την κόρη του. O Nίκος Κερασιώτης είχε συγκίνησει τότε τους πάντες με τα λόγια του on camera όταν μίλησε για τη συμμετοχή της κόρης του στο ριάλιτι μοντέλων.

Ο μπαμπάς του μοντέλου είχε πει ότι δεν ακολουθεί τις παραδόσεις και τα έθιμα της φυλής του και οι κόρες του είναι ελεύθερες να κάνουν αυτό που αγαπούν τονίζοντας ότι ως πατέρας θα στέκεται δίπλα τους.

Πηγή κεντρικής: paraskevi_kerasioti