Ο Άρης Σερβετάλης και η αγαπημένη του Έφη Μπίρμπα είναι #couplegoals και αυτό φάνηκε

Ο Άρης Σερβετάλης και η αγαπημένη του Έφη Μπίρμπα είναι #couplegoals και αυτό φάνηκε

Ο Άρης Σερβετάλης σπάνια δίνει συνεντεύξεις και ακόμα πιο σπάνια δίνει κοινή συνέντευξη με την καλή του Έφη Μπίρμπα. Και να που αυτό έγινε και φάνηκε το δέσιμό τους. 

Ο Άρης Σερβετάλης ήταν ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν περισσότερο τον χειμώνα που πέρασε, αρχικά με την τοποθέτησή σου για τα εμβόλια και την παρουσία κοινού στο θέατρο και τον διαχωρισμό που έπρεπε να γίνεται στο κοινό, κατόπιν με την αποχώρησή του από την παράσταση Ρινόκερος κι έπειτα με την εξαιρετική ερμηνεία του στην ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού».

Άρης και Έφη

Εσωστρεφής και χαμηλών τόνων, ο Σερβετάλης είναι παντρεμένος από το 2009 με την σκηνοθέτη και ηθοποιό Έφη Μπίρμπα με την οποία πρωταγωνιστούν το διάστημα αυτό στην παράσταση «Το όνειρο ενός γελοίου».

«Συναντηθήκαμε ο καθένας με κάτι μεγαλύτερο από μας και από τότε μετακινηθήκαμε συθέμελα», είπε η Έφη ενώ ο Άρης εξήγησε πως στη σχέση τους δεν είναι όλα ρόδινα και είπε:

«Μέσω της Έφης συνάντησα τον πνευματικό μας. Νοηματοδοτήθηκε η καθημερινότητα, ποιος είμαι, τι κάνω, η καθημερινότητα είναι ένας αγώνας και δεν είναι όλα εύκολα», τόνισε ο Σερβετάλης ενώ οι δυο τους, αλληλοσυμπληρώνονταν ακόμα και στις φράσεις, ειδικά εκεί που μίλησαν για την γνωριμία τους σε ένα καφέ.

«Γνώρισα την Έφη σε ένα καφέ, δούλευε εκεί και έπαθα αυτό που λέμε ζαβλαμά, λες ότι κάτι συνέβη, κάτι μετακινήθηκε», τόνισε ο ηθοποιός.

Παλιότερα ο Άρης είχε πει για την αγαπημένη του:

«Είναι πολύ σημαντικό αυτό, η κοινή πίστη σε κάτι είναι ο κοινός μας παρονομαστής, έχουμε τον ίδιο στόχο. Πηγαίνουμε προς την ίδια κατεύθυνση από παράλληλους δρόμους, δεν χρειάζεται να ταυτίζεται ο ένας με τον άλλον. Αυτό είναι βέβαια ένας καθημερινός αγώνας. Πέφτεις, ξανασηκώνεσαι, και πάλι από την αρχή. Είναι όμως σημαντικό να υπάρχει αυτή η κοινή πίστη», ενώ για την κοινή τους πίστη, ο Σερβετάλης είχε πει:

https://www.instagram.com/p/CJ_I2doAlkI

«Πιστεύω. Κοίταξε, πηγαίνω στην εκκλησία σχεδόν κάθε Κυριακή, όταν μπορώ τουλάχιστον. Δεν είναι θέμα θρησκείας ή θρησκοληψίας, είναι θέμα πίστης. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να μηδενιστείς και να φτάσεις στον πάτο για να ξανασηκωθείς. Προέκυψε στην πορεία, έπειτα από μια σειρά καταστάσεων που έζησα και είδα τα πράγματα αλλιώς. Μικρός δεν πίστευα σε τίποτα. Ήμουν μηδενιστής».