Σε άλλα νέα, η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως τα ξαναβρήκε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Σε άλλα νέα, η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως τα ξαναβρήκε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η κίνηση που -ίσως μαρτυρούσε εδώ και καιρό- πως υπάρχει τεράστια πιθανότητα να τα ξαναβρούν. 

Η Κατερίνα Καινούργιου έριξε τις σπόντες της, αλλά μάλλον σε κανέναν δεν πήγε το μυαλό τι ακριβώς εννοούσε... Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η παρουσιάστρια βρέθηκε στη Ρώμη παρέα με ένα πρόσωπο που όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα», δεν ήθελε να μαθευτεί.

Η Κατερίνα έδειχνε πολύ ευτυχισμένη κατά τη διάρκεια της απόδρασής της και το γεγονός ότι δεν φανέρωσε στα stories της το πρόσωπο που τη συνόδευσε, αλλά και οι δηλώσεις της το πρωί της Δευτέρας (27/6), μας έκαναν να υποψιαστούμε ότι έχει νέο σύντροφο.

«Αχ αν σας πω τι έπαθα χθες. Έχω πάει τριήμερο στη Ρώμη, είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν πήγα μόνη μου. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Στην επιστροφή μού λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, "δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο απ’ έξω από το αεροδρόμιο. Έχεις ανεβάσει φωτογραφίες από εκεί, δεν θέλω". Λέω: "όχι, ηρέμησε"», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα.

Η Κατερίνα Καινούργιου πήγε στη Ρώμη και προσπαθεί να τηρήσει την υπόσχεση που είχε δώσει

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ταξίδεψαν μαζί στη Ρώμη

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «On time», η Κατερίνα Καινούργιου όχι μόνο δεν έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, αλλά έκανε ένα πισωγύρισμα για το οποίο δεν θα λέγαμε πως πέφτουμε και από τα σύννεφα. Οι πληροφορίες την θέλουν να βρέθηκε στην ιταλική πρωτεύουσα μαζί με τον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη, από τον οποίο χώρισε ξαφνικά τον Οκτώβριο του 2021.

Οι δυο τους ταξίδεψαν με το ίδιο αεροπλάνο, αλλά προκειμένου να θολώσουν τα νερά, έφτασαν χωριστά στο αεροδρόμιο και πέρασαν το check in με διαφορά ώρας. «Κινήθηκαν πολύ προσεκτικά, γιατί δεν θέλουν να δώσουν λαβές για νέα δημοσιεύματα. Και αυτό ισχύει και για τους δυο», ανέφερε πηγή στην εφημερίδα «ON time».

https://www.instagram.com/p/CfRlnp8owyy

Υπάρχει επανασύνδεση;

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δεν χώρισαν με τον καλύτερο τρόπο, αφού το τελευταίο διάστημα πριν τον οριστικό χωρισμό οι εντάσεις ανάμεσά τους ήταν πολλές. Αυτό οδήγησε στο να απομακρυνθούν και εντέλει να αποφασίσουν ότι δεν έχουν τα ίδια θέλω και να βάλουν τέλος στη σχέση τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρώην ζευγάρι κάνει αμοιβαίες προσπάθειες να γεφυρώσει τις διαφορές του και να δει αν μπορεί να είναι και πάλι μαζί, όμως κανείς από τους δύο δεν έχει δώσει απάντηση στο αν υπάρχει επανασύνδεση ή όχι. Και ούτε διατίθενται να το κάνουν αν δεν σιγουρευτούν για τα συναισθήματά τους και για το αν μπορούν να συμβιβαστούν και να κάνουν μια νέα αρχή.

ainourgiou_tsagkridis.jpg

Πώς φαινόταν ότι ο χωρισμός δεν ήταν οριστικός

Αν παρακολουθείς την Κατερίνα Καινούργιου στο πέρασμα των ετών, θα γνωρίζεις ότι μόλις χωρίζει δεν κρατάει φιλικές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της και το unfollow δεν αργεί να έρθει μετά τον χωρισμό. Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση, ούτε η παρουσιάστρια αλλά ούτε και ο επιχειρηματίας είχαν σταματήσει να ακολουθούν ο ένας τον άλλον, πράγμα που δείχνει ότι παρά τον χωρισμό τους, συνέχισαν να διατηρούν καλές σχέσεις.