Η Κατερίνα Καινούργιου έχει την πιο χαρούμενη ομάδα συνεργατών κι αυτό φάνηκε με μια κίνηση

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει την πιο χαρούμενη ομάδα συνεργατών κι αυτό φάνηκε με μια κίνηση

Το πλατό του «Super Katerina» γέμισε με λουλούδια και η παρουσιάστρια με την ομάδα της αναζητούν τον αποστολέα.

Ευχάριστα έκλεισε η εβδομάδα για την Κατερίνα Καινούργιου αφού κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής «Super Κατερίνα», δέχθηκε 2 εντυπωσιακές ανθοδέσμες. Η παρουσιάστρια χάρηκε ιδιαίτερα με αυτή την έκπληξη και έσπευσε να ευχαριστήσει τον αποστολέα της πρώτης ανθοδέσμης, που δεν ήταν άλλος από τους συνεργάτες της.

Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδρασή της όταν την μπέρδεψαν με την Ιωάννα Μαλέσκου

Η έκπληξη των συνεργατών της Κατερίνας Καινούργιου και η σπόντα για την προσωπική της ζωή

Η Κατερίνα Καινούργιου παρέλαβε μία ανθοδέσμη -έκπληξη, δώρο από τους συνεργάτες της και εξέφρασε την χαρά της.

«Άχου! Τι ωραίο! Από την ομάδα μου, από όλους εσάς. Με συγκινήσατε. Σας αγαπάω πάρα πολύ και σας ευχαριστώ για όλα. Αν δεν είχα εσάς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Και το εννοώ αυτό. Συγκινήθηκα τώρα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στους συνεργάτες της.

Στην συνέχεια η παρουσιάστρια ευχαρίστησε την ομάδα της και αναρωτήθηκε γιατί κανένας σύντροφός της δεν προέβη σε παρόμοια κίνηση μέχρι και σήμερα.

Ημέρα εκπλήξεων για την KatKen

Γεμάτη εκπλήξεις ήταν η εκπομπή της Παρασκευής για την Κατερίνα Καινούργιου αφού δέχθηκε δεύτερη ανθοδέσμη στο πλατό, με την κάρτα να γράφει το εξής μήνυμα: «Μπορεί να σου φωνάζω, να μου λες ότι εσύ έκανες τα πάντα αλλά εγώ είμαι εδώ για εσένα xxx».

Η παρουσιάστρια και η ομάδα της άρχισαν αμέσως να κάνουν υποθέσεις για τον αποστολέα με την «Katken» να νομίζει πως τα λουλούδια είναι δώρο του αρχισυντάκτη της, Θέμη Μάλλη. Εκείνος ωστόσο έσπευσε να το αρνηθεί από το ακουστικό και έτσι ο αποστολέας των λουλουδιών παραμένει άλυτο μυστήριο.

«Ακόμα ψάχνουμε τον αποστολέα των λουλουδιών, προφανώς είναι κάτι επαγγελματικό γιατί στη δουλειά όπως και στις σχέσεις έχουμε σκαμπανεβάσματα...» είπε λίγο μετά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υπονόησε πως τα λουλούδια είναι από νέο πρόσωπο που μπήκε στην ζωή της παρουσιάστριας ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε να ψάχνει τον αποστολέα ανάμεσα στους συνεργάτες της. Παρά τα όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς, η παρουσιάστρια και η ομάδα της είναι πολύ δεμένοι και το κλίμα που επικρατεί τόσο εντός αλλά και εκτός κάμερας είναι εξαιρετικά καλό.

Τα 300 τριαντάφυλλα της Κατερίνας Καινούργιου

Ως single πέρασε φέτος τον Άγιο Βαλεντίνο η Κατερίνα Καινούργιου αφού λίγους μήνες πριν χώρισε από τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Μια έκπληξη που δέχθηκε on air την έκανε να χαμογελάσει παρά την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Η παρουσιάστρια έλαβε μια τεράστια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα, την οποία δημοσίευσε αργότερα σε Instagram-story.

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τα 300 κατακόκκινα τριαντάφυλλα τα οποία έλαβε την ημέρα των ερωτευμένων και εξήγησε πως δεν γνωρίζει τον αποστολέα των λουλουδιών αλλά αρχικά θεώρησε πως τα τριαντάφυλλα ήταν δώρο του Νίκου Κοκλώνη.

Πηγή κεντρικής: katken85