Η Σύλβια Δεληκούρα άλλαξε look και τώρα μοιάζει με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η Σύλβια Δεληκούρα άλλαξε look και τώρα μοιάζει με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η νέα εμφάνιση της ηθοποιού εντυπωσίασε το κοινό.

Αυτό το διάστημα, έχουμε δει πολλές διάσημες να αλλάζουν το look τους. Από καστανές γίνονται ξανθιές, από μακριά μαλλιά αποκτούν κοντά -και το αντίστροφο-. Γενικότερα μία διάθεση για αλλαγή τη βλέπουμε. Το αν αρέσει στους φανς ή όχι το αποτέλεσμα είναι ένα άλλο θέμα.

Η Σύλβια Δεληκούρα πρόσφατα έκανε μία ανάρτηση, με την οποία αποκάλυψε στους ακόλουθούς της τη νέα της εμφάνιση και τα σχόλια ήρθαν «βροχή».

Το νέο look της Σύλβιας Δεληκούρα ενθουσίασε το κοινό

Η ηθοποιός που αγαπήσαμε σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές, όπως το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και από εκεί που τα είχε πιο ίσια ή ελαφρώς κυματιστά, τώρα απέκτησε έντονες ξανθές μπούκλες. Στη λήψη που τράβηξε, μάλιστα, θα μπορούσες να πεις ότι μοιάζει και στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

https://www.instagram.com/p/CfWsnnAMoOO
https://www.instagram.com/p/CfCN0LSjl0A

Το κοινό λάτρεψε την αλλαγή της Δεληκούρα και, μόλις είδε τη φωτογραφία στο Instagram της, έσπευσε να της κάνει αποθεωτικά σχόλια.

Η αλλαγή της Δανάης Λιβιεράτου

Άλλη μία celebrity που αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της αυτές τις μέρες είναι μία από τις δύο κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, η Δανάη.

Γενικά η Δανάη αγαπάει το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της. Το φυσικό της είναι πιο σκούρο και συνήθως τα «ανοίγει» φωτίζοντας παράλληλα το πρόσωπό της. Αυτήν τη φορά, ωστόσο, το απόγευμα της Πέμπτης (30/6), έδειξε στο κοινό της την αλλαγή που έκανε.

danai_livieratou_xantha_mallia3.jpg

Η Δανάη έβαψε κατάξανθα τα μαλλιά της, σε μία από τις πιο ξανθές αποχρώσεις που έχει τολμήσει ποτέ να τα κάνει. Και, φυσικά, της πάει κι αυτή, αφού τα χαρακτηριστικά του προσώπου της δε θέλουν και κάτι φοβερό για να αναδειχθούν.

Η Δανάη Λιβιεράτου μόλις έκανε την αγαπημένη της αλλαγή για το καλοκαίρι και μας έβαλε ιδέες