Η Δανάη Λιβιεράτου μόλις έκανε την αγαπημένη της αλλαγή για το καλοκαίρι και μας έβαλε ιδέες

Η Δανάη Λιβιεράτου μόλις έκανε την αγαπημένη της αλλαγή για το καλοκαίρι και μας έβαλε ιδέες

Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου είχε έμπνευση για τα μαλλιά της.

Όταν φτάνει το καλοκαίρι, μία ανάγκη για ανανέωση εκ των πραγμάτων την έχεις. Δεν υπάρχει πια η μουντάδα του χειμώνα και ο ήλιος είναι τέτοιος που το μόνο που μπορείς να φανταστείς είναι τον εαυτό σου με μία παγωμένη γρανίτα στο χέρι αφότου έχει βγει από τη θάλασσα. Και καλά κάνεις.

Συνήθως, ωστόσο, σε τέτοιες περιόδους, αυτός που την «πληρώνει» είναι τα μαλλιά μας. Οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις είναι της μόδας και μία κατάξανθη συγκεκριμένα, είναι η αγαπημένη της κόρης της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, Δανάης.

Η Δανάη Λιβιεράτου έγινε κατάξανθη για το καλοκαίρι

Γενικά η Δανάη Λιβιεράτου αγαπάει το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της. Το φυσικό της είναι πιο σκούρο και συνήθως τα «ανοίγει» φωτίζοντας παράλληλα το πρόσωπό της. Αυτήν τη φορά, ωστόσο, το απόγευμα της Πέμπτης (30/6), έδειξε στο κοινό της την αλλαγή που έκανε.

danai_livieratou_xantha_mallia3.jpg

Η Δανάη έβαψε κατάξανθα τα μαλλιά της, σε μία από τις πιο ξανθές αποχρώσεις που έχει τολμήσει ποτέ να τα κάνει. Και, φυσικά, της πάει κι αυτή, αφού τα χαρακτηριστικά του προσώπου της δε θέλουν και κάτι φοβερό για να αναδειχθούν.

Το στόρι της Δανάης Λιβιεράτου με την Εύη Αδάμ

Η Δανάη Λιβιεράτου και η Εύη Αδάμ έχουν φτιάξει μία πολύ όμορφη σχέση μαμάς - κόρης.

Το βράδυ της Κυριακής, η Δανάη έκανε μία σειρά από stories μέσα στα οποία βρέθηκε και αυτό με τη μαμά της, Εύης Αδάμ. Το 49χρονο μοντέλο εμφανίζεται να απολαμβάνει κάτι που μοιάζει με ροζέ κρασί, ενώ δεν μπορείς να μην παρατηρήσεις την ομοιότητα που έχει με τη Δανάη.

EVI_ADAM_DANAI_LIVIERATOY.jpg

Η Δανάη Λιβιεράτου με την Εύη Αδάμ δείχνουν τη σχέση μαμάς - κόρης που θέλουμε να βλέπουμε

Η κοινή αγάπη μαμάς - κόρης

Η Δανάη Λιβιεράτου, πέρα από το εμφανισιακό, έχει πολλά κοινά με τη μαμά της. Ανάμεσα σε αυτά είναι και η αγάπη τους για τα άλογα.

Στον χώρο όπου βρίσκονται τα άλογα με τα οποία ασχολείται η κόρη της, Δανάη Λιβιεράτου, βρέθηκε η Εύη Αδάμ, με τη νεαρή να σπεύδει να απαθανατίσει σε βίντεο τη σκηνή με τη μαμά της. Το μοντέλο εμφανίστηκε σε άνετη διάθεση να απολαμβάνει την έξοδό της και να δείχνει την υπέροχη σχέση που έχει με τα άλογα.