H Μαρία Ηλιάκη πέρασε από τη σχολή της και το μήνυμα μετά τις Πανελλήνιες είναι σημαντικό

Πατούλια Κατερίνα
H Μαρία Ηλιάκη πέρασε από τη σχολή της και το μήνυμα μετά τις Πανελλήνιες είναι σημαντικό

Η Μαρία Ηλιάκη σου υπενθυμίζει τι πρέπει να κάνεις καθημερινά για να μην ξεχνάς από πού ξεκίνησες. 

H ζωή της Μαρίας Ηλιάκη άλλαξε άρδην τον Μάιο του 2021 όταν έγινε μαμά για πρώτη φορά. Η 43χρονη παρουσιάστρια επέστρεψε δυναμικά φέτος στην τηλεόραση μετά από μικρή απουσία εξαιτίας και της εγκυμοσύνης και μετακόμισής της στη Ζυρίχη, με την εκπομπή Τι λες Τώρα στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου.

Κάπως έτσι, στο πλευρό της Κατερίνας, είχε άλλωστε ξεκινήσει η κοινή πορεία πλεύσης τους στην τηλεόραση με το Πρωινό Κους Κους.

Οι σπουδές στο Πανεπιστήμιο.

Η πορεία της Μαρίας είναι λίγο πολύ γνωστή. Οι σπουδές της έγιναν στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ η πρώτη της επαφή με τα μέσα ενημέρωσης ήταν στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΥΑ FM 106.6. Εκεί η Ηλιάκη γνώρισε τη Ρούλα Κορομηλά η οποία ήταν διευθύντρια του ραδιοφωνικού σταθμού και συνεργάστηκαν μαζί στην τηλεόραση του ALPHA όπου και η Ηλιάκη έκανε το ντεμπούτο της στην εκπομπή Πρωινό Κους Κους το 2004, η οποία ένα χρόνο αργότερα μεταφέρθηκε στη μεσημεριανή ζώνη και μετονομάστηκε σε Κους κους το μεσημέρι.


Το πέρασμα από τη σχολή

Με μια μικρή μελαγχολία, η Ηλιάκη πέρασε από τη σχολή της, κι έστειλε ένα μήνυμα στα νέα παιδιά που τις ημέρες αυτές πήραν στα χέρια της την εισαγωγή σε κάποιο Πανεπιστήμιο.



290682981_575158357389264_7658636855843987397_n.png

«Πέρασα τυχαία έξω από τη σχολή μου πριν λίγες ημέρες, Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Κι έκατσα εκεί δίπλα να πιω έναν καφέ και να αναπολήσω. Και μου ήρθαν στο μυαλό μόνο όμορφες εικόνες.

Η πιο ωραία ανάμνηση όμως, είναι η «εξέλιξη». Πώς ήμουν τότε και πώς είμαι τώρα, τι όνειρα είχα και πόσα από αυτά κατάφερα (ευτυχώς αρκετά). Να εξελίσσεστε λοιπόν, είναι η πιο ωραία ευχή που μπορώ να σας δώσω», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της!