Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα λόγια αγάπης στον Θέμη Σοφό για τα γενέθλιά του

Τσακιρίδου Χριστίνα
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα λόγια αγάπης στον Θέμη Σοφό για τα γενέθλιά του

Ο γνωστός ποινικολόγος γιόρταζε και η παρουσιάστρια του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία τα τελευταία 11 χρόνια στο πλευρό του Θέμη Σοφού. Το διάσημο ζευγάρι έχει αποκτήσει 3 παιδιά και παραμένει full ερωτευμένο μέχρι και σήμερα.

Τα παιδιά τους αποτελούν την no1 προτεραιότητά τους στην και δεν είναι λίγες οι φορές κατά τις οποίες η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρεται στα παιδιά της, μέσα από τον αέρα της εκπομπής της.

Ο γνωστός ποινικολόγος έγινε χθες 52 ετών και η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να του ευχηθεί με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Οι οικοδέσποινα του «Happy Day» έκανε ένα πολύ τρυφερό post στο Instagram, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες από κοινές τους εξόδους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε την αλήθεια που πολλοί υποψιάζονται για τις φωτογραφίες των celebrities

Ο Θέμης Σοφός είχε γενέθλια και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε το πιο τρυφερό post

Η παρουσιάστρια μιλάει συχνά δημόσια για τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό με λόγια θαυμασμού και αγάπης. Ο γνωστός ποινικολόγος είχε χθες (05.07) τα γενέθλιά του και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να του ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CfoyCCrKsZp


«Χρόνια πολλά @thsofos. Σύντροφος, συνοδοιπόρος κι ένας υπέροχος μπαμπάς. Σ´αγαπώ και σε θαυμάζω για όλα όσα είσαι!», έγραψε η παρουσιάστρια κάτω από το post για τον σύζυγό της.

Ο γάμος με τον Θέμη Σοφό και η 11η επέτειος

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός μετά από 1,5 χρόνο σχέσης, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης σε μια ρομαντική τελετή, στον Ιερό ναό του Αγίου Σεραφείμ, στο κτήμα Νάσιουτζικ. Στην τελετή έδωσαν το παρών 300 καλεσμένοι από τον συγγενικό και φιλικό κύκλο του ζευγαριού.

Με μια σπάνια throwback φωτογραφία από τον γάμο τους θέλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή να ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» στον σύζυγό της, Θέμη Σοφό για την 11η επέτειο του γάμου τους. Το λαμπερό ζευγάρι συμπλήρωσε 11 χρόνια κοινής πορείας στις 25 Ιουνίου 2022. Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τη Νάγια, τη Μαίρη και τον μικρό Γιάννη.

Η παρουσιάστρια του «Happy Day» έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής μας!».

https://www.instagram.com/p/CfPYWqtjdiX

Η γνωριμία τους

Η παρουσιάστρια με αφορμή τη γνωριμία της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη, οι οποίοι πρόκειται να παντρευτούν, ανέφερε στην κάμερα πως η Φαίη Σκορδά προσπαθούσε να της γνωρίσει τον Θέμη Σοφό που ήταν φίλος του Γιώργου Λιάγκα, χωρίς ωστόσο επιτυχία. Οι δύο τους όμως συναντήθηκαν και ερωτεύτηκαν 2 χρόνια αργότερα.

«Και μένα με τον Θέμη, προσπαθούσε να μου τον γνωρίσει τότε η Φαίη, που ήταν φίλος του Γιώργου. Δεν είχε γίνει και γνωριστήκαμε δυο χρόνια μετά μόνοι μας. Δηλαδή ήταν καρμικό να συναντηθούμε. Συμπέρασμα. Αν σας κάνουν προξενιό, δοκιμάστε!», είπε αναφέρει on air η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πηγή κεντρικής: stam_tsimtsili

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού.