Γεννημένη την 4η Ιουλίου: Η Βίκυ Καγιά έχει γενέθλια και ο Καράβας είπε την πιο μεγάλη αλήθεια

Τσακιρίδου Χριστίνα
Γεννημένη την 4η Ιουλίου: Η Βίκυ Καγιά έχει γενέθλια και ο Καράβας είπε την πιο μεγάλη αλήθεια

Το διάσημο μοντέλο-παρουσιάστρια γιορτάζει και δέχθηκε τις ευχές των φίλων-συνεργατών της.

Η Βίκυ Καγιά είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή μοντέλα στη χώρα μας. Η κριτής-παρουσιάστρια του GNTM έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα τόσο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, τις τελευταίες 3 δεκαετίες. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της μόδας και πλέον προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της στις επόμενες γενιές επίδοξων μοντέλων.

Η παρουσιάστρια απόλαυσε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο εκτός Αθηνών μαζί με την οικογένειά της. Ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς και τα 2 τους παιδιά (Μπιάνκα και Κάρολος-Ηλίας) είναι τα πάντα για εκείνη και τους αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο που διαθέτει, όταν της το επιτρέπει το βαρύ πρόγραμμά της. Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η Βίκυ Καγιά, ξεχώρισε η φωτογραφία με τον γιο της Κάρολο-Ηλία όπου μαμά και γιος περπατούν πιασμένοι χέρι-χέρι.

Βίκυ Καγιά και Γιώργος Καράβας στον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά στο Rolland Garros

Η Βίκυ Καγιά έχει γενέθλια- Η έκπληξη των αγαπημένων της

Η Βίκυ Καγιά πόσταρε μερικά Instagram-stories χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τον προορισμό που επέλεξαν για τις διακοπές τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν βρίσκονται στο νησί των ανέμων, όπου ο Ηλίας Κρασσάς δραστηροποιείται στον χώρο της εστίασης.

Το λαμπερό μοντέλο γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά της και γίνεται 44 ετών. Χθες το βράδυ (03/07) και συγκεκριμένα ξημερώματα Δευτέρας η Βίκυ Καγιά έσβησε την πρώτη τούρτα-έκπληξη, την οποία της έφεραν στο εστιατόριο όπου δείπνησε με την οικογένειά της.

https://www.instagram.com/p/CflV_iDqvzI

44 baby! #itsmybirthday #greatful», έγραψε η εορτάζουσα, Βίκυ Καγιά ποζάροντας με ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό.

Οι ευχές των συνεργατών της

Όλοι οι στενοί φίλοι και συνεργάτες της Βίκυς Καγιά, έσπευσαν να της ευχηθούν στο Instagram, δημοσιεύοντας throwback στιγμιότυπα μαζί της. Ο κριτής του νέου κύκλου του GNTM, Τάσος Σοφρωνίου ήταν από τους πρώτους που θέλησαν να στείλουν τις ευχές τους στο μοντέλο.

1656924153250-478087384-sofroniou.jpg

Ο Γιώργος Καράβας της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο

Η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας διατηρούν άριστες σχέσεις τόσο εντός αλλά και εκτός του τηλεοπτικού πλατό. Τα δυο μοντέλα είναι πολύ στενοί φίλοι και δεν είναι λίγες οι φορές που πραγματοποιούν εξόδους με τις οικογένειές τους.

Ο κριτής του GNTM θέλησε να ευχηθεί στην εορτάζουσα φίλη του με μια υπέροχη φωτογραφία τους: «Xρόνια πολλά κοριτσάκι», έγραψε ο Γιώργος Καράβας.

Η αλήθεια είναι πως η Βίκυ Καγιά παραμένει τόσο όμορφη, φρέσκια και λαμπερή σαν εκείνο το ψηλό κοριτσάκι που έκανε πριν αρκετά χρόνια τα πρώτα του βήματα στο modeling.

karavas.jpg

Πηγή κεντρικής: vickykaya_

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να θυμηθείς μερικά από τα ωραιότερα clicks του μοντέλου.