Κι όμως, ο Tom Cruise έγινε 60! 10 facts που δε γνώριζες για τη ζωή του

Νατάσσα Σχοινά
Κι όμως, ο Tom Cruise έγινε 60! 10 facts που δε γνώριζες για τη ζωή του

Ο Tom Cruise στην πρεμιέρα του "Mission: Impossible - Fallout" το 2018

AP

Ο ηθοποιός του Top Gun και του Mission Impossible μπήκε επίσημα στην 6η δεκαετία της ζωής του.

Όταν τον κοιτάς, δυσκολεύεσαι να πιστέψεις πως ο Tom Cruise πάτησε κι επίσημα την έκτη δεκαετία της ζωής του. Και δεν είναι μόνο το καθαρά εμφανισιακό θέμα της υπόθεσης, αλλά και ο αέρας που περιβάλλει τον διάσημο ηθοποιό.

Ο Cruise παραμένει ένας από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς του Hollywood, ειδικά στην κατηγορία της περιπέτειας και το sequel της ταινίας Top Gun είναι μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες του 2022.

Μία μέρα όπως η σημερινή, λοιπόν, αποτελεί την κατάλληλη αφορμή για να κάνουμε μία αναδρομή σε ενδιαφέροντα facts που αφορούν στη ζωή του και πολλοί δε γνωρίζουν.

#1 Ο Tom Cruise έζησε πολλά χρόνια με την οικογένειά του στον Καναδά και μετακόμισε στην Αμερική όταν οι γονείς του χώρισαν.

#2 Ο πρώτος του ρόλος σε ταινία ήταν στο Endless Love το 1981, ενώ το πρώτο του μεγάλο blockbuster ήταν το Top Gun του 1986.

#3 Ο Tom Cruise έχει παντρευτεί τρεις φορές. Η πρώτη ήταν με τη Mimi Rogers το 1987, η δεύτερη ήταν με τη Nicole Kidman το 1990 και η τρίτη ήταν με την Katie Holmes το 2006.

#4 Πέρα από τους γάμους του, ωστόσο, υπάρχουν κι άλλες διάσημες κυρίες που πέρασαν από τη ζωή του, όπως η Penelope Cruz και η Rebecca De Mornay.

#5 Ο Tom Cruise έχει τρία παιδιά, τη βιολογική του κόρη, Suri, με την Katie Holmes και δύο υιοθετημένα, τον Conor και την Isabella, με την Nicole Kidman.

#6 Ο ηθοποιός έχει προταθεί για Όσκαρ τρεις φορές για τις ταινίες Born on the Fourth of July, Jerry Maguire και Magnolia.

#7 Ο Aladdin της Disney έχει φτιαχτεί με πρότυπο τον Cruise, εξ ου και η ομοιότητά του.

#8 Στα γυρίσματα του Mission Impossible: Rogue Nation, ο ηθοποιός κατάφερε να κρατήσει την αναπνοή του για περισσότερο από 6 λεπτά.

#9 Ο Cruise άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική λόγω ενός ατυχήματος. Όταν ήταν στο Λύκειο, του άρεσε η πάλη, αλλά τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να βρει άλλον τρόπο να περνάει την ώρα του. Έτσι, πέρασε από οντισιόν για τη σχολική παραγωγή του Guys and Dolls.

#10 Λέγεται ότι ο ηθοποιός έχει καταφέρει να διατηρήσει το σώμα του χάρη στη διατροφή του David Beckham (1.200 θερμίδες τη μέρα, στο μεγαλύτερο μέρος από λαχανικά και καθαρή πρωτεΐνη).