Σασμός: Η νύφη έμεινε μόνη και μια σκιά προκαλεί πανικό - Καλώς όρισες Στέλιο Μάινα στη σειρά

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η νύφη έμεινε μόνη και μια σκιά προκαλεί πανικό - Καλώς όρισες Στέλιο Μάινα στη σειρά

Ο Σασμός ή #σφαγμός σύμφωνα με το Twitter κάνει φινάλε με φόνο, δάκρυα και ξαφνικές επισκέψεις. Ο νέος πρωταγωνιστής Στέλιος Μάινας κάνει την επίσκεψή του στα κρυφά. 

Ναυάγιο ο γάμος της χρονιάς που περίμεναν με χαρά οι τηλεθεατές του Σασμού. Ο Μαθιός ντύνεται γαμπρός, αλλά συλλαμβάνεται πριν τον χορό του Ησαία. Τραγικό πρόσωπο η νύφη που σοκάρεται όχι μόνο επειδή χάνει τον γαμπρό, αλλά και από τις μπαλωθιές ενός ξαφνικού επισκέπτη.

Στο τέλος ξυρίξουν τον γαμπρό και Μαθιό

Πάλι ο μικρός Μανόλης κάνει την ζημιά γιατί μετανιώνει που αποκάλυψε στον Άγγελο πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή. Μαζί με την Άσπα θα τον βρουν δολοφονημένο. Ο γιατρός έχει πάρει στην αστυνομία να καταγγείλει όσα έμαθε αλλά δεν προλαβαίνει να τα πεί όλα για τον Μαθιό. Ωστόσο είναι ο Νο 1 ύποπτος γιατί βρήκαν τα κλειδιά του στο ιατρείο (πολύ απλοικό όλο αυτό δεν νομίζετε;). Το καλύτερο σχόλιο ωστόσο το έκανε χθες ένας χρήστης του Twitter για όλο αυτόν τον κύκλο αίματος στην σειρά που τελειωμό δεν έχει.

sfagmossasmos.JPG

Η νύφη κάγκελο η Καλλιόπη έξαλλη

Χαρές και μαντινάδες συνοδεύουν το ξύρισμα του Μαθιού (που λέει ο λόγος) και είναι πανέτοιμος να υποδεχτεί τον έρωτα της ζωής του. Η Καλλιόπη πετά στον 7ο ουρανό και ο Μαθιός θα δει μέχρι και το όραμα του πατέρα του να τον φιλά και να του εύχεται να είναι καλά: «Να προσέχεις άντρα μου» του λέει, αλλά η ευχή δεν θα πιάσει. Ο Φραγκιαδάκης τον συλλαμβάνει και επικρατεί κομφούζιο.

Η Βασιλική μόλις έχει φτάσει στην εκκλησία και μένει σοκαρισμένη με όσα γίνονται. Η ωραιότερη μέρα του γάμου της καταλήγει να γίνει η χειρότερη. Και μέσα σε όλα ακούγονται ξαφνικά μπαλωθιές και όλοι τρομοκρατούνται. Μία σκιά στο βάθος προκαλεί τον πανικό. Καλώς όρισες Στέλιο Μάινα στην σειρά. Ο Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει και τίποτε δεν θα είναι το ίδιο.

https://www.instagram.com/p/CR_29TPqrTY

Σασμός: Αυτός είναι ο νέος εχθρός της Καλλιόπης και έτσι θα τον εκδικηθεί

https://www.instagram.com/p/CfqeEgqqTaa

Οι Βρουλάκηδες δεν αντέχουν άλλο

Η Μαρίνα, η Αργυρώ, η Άσπα και η γιαγιά Ειρήνη από την άλλη πλευρά θρηνούν τον Άγγελο. Για πόσο ακόμη θα θρηνούν; Το ζήτημα είναι πως αυτή η νέα βεντέτα που ξεσπά μέχρι να αποδειχθεί πως ο Μαθιός είναι αθώος, είναι εις βάρος του Αστέρη και της Αργυρώς. Κάποια στιγμή ωστόσο από τον Σεπτέμβριο τα αθώα θύματα θα δικαιωθούν. Σήμερα έχουμε μία επίσης επική σκηνή. Ο Αστέρης αφήνει μήνυμα συγγνώμης στην Αργυρώ και της λέει κάτι το οποίο την συγκινεί: «Κάθε φορά που μαθαίνω ότι είσαι ευτυχισμένη, η ζωή μου παίρνει νόημα». Ωραίο.

https://www.instagram.com/p/CfpJPojF-Zi