Η Σοφία Καρβέλα «ρόκαρε» με τον γιο της σε συναυλία της Άννας Βίσση & τα πλάνα είναι ό, τι πιο cool

Η Σοφία Καρβέλα «ρόκαρε» με τον γιο της σε συναυλία της Άννας Βίσση & τα πλάνα είναι ό, τι πιο cool

'Έχουν όλοι αδυναμία στη γιαγιά και όλοι το ξέρουν αυτό. 

H Σοφία Καρβέλα και η μητέρα της, Άννα Βίσση, έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση μαμάς-κόρης και κάθε φορά που βρίσκονται μαζί, είναι αχώριστες.

Μετά το τέλος των εμφανίσεών της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, η τραγουδίστρια ταξίδεψε στην Αμερική όπου μένει μόνιμα η Σοφία μαζί με τον σύζυγό της Θανάση Πανουργιά και τα δύο παιδιά τους, προκειμένου να ξεκουραστεί και να περάσει χρόνο με την κόρη και τα εγγόνια της, Νίκο και Νέστορα. Η Βίσση επέστρεψε στην Ελλάδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά μαζί της ήρθε και η υπόλοιπη οικογένεια.

Αυτό το σχόλιο στις νέες φωτογραφίες της Σοφίας Καρβέλα θα το έκανε μόνο η Άννα Βίσση

Η Σοφία Καρβέλα με τον γιο της στη συναυλία της Άννας Βίσση

Το βράδυ της Τετάρτης (6/7) η Σοφία Καρβέλα βρέθηκε μαζί με τον γιο της στο θέατρο Άλσος για να απολαύσουν την εκρητική Άννα Βίσση στην καλοκαιρινή συναυλία της.

Η Σοφία μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τη συναυλία, ενώ ένα στιγμιότυπο ήταν αυτό που μας συγκίνησε περισσότερο, στο οποίο η 39χρονη απαθανατίζει τον γιο της να βρίσκεται κάτω από τη σκηνή και να χειροκροτά την εντυπωσιακή γιαγιά του.

thesofiakarvela_292118295_147841117837894_2406617093158229321_n.jpg

Μετά το τέλος τη συναυλίας, η Άννα Βίσση δημοσίευσε μια φωτογραφία από την εμφάνισή της στη σκηνή, με την ίδια να γράφει στη λεζάντα της ότι η κόρη της Σοφία ήταν εκείνη που επιμελήθηκε το styling της για τη βραδιά.

https://www.instagram.com/p/CfsSF8_KYz_

Η εμμονή των γιων της Σοφίας Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα ποστάρει συχνά φωτογραφίες των παιδιών της στα social media, όχι μόνο για να δείξει το πόσο μεγαλώνουν αλλά και για να πληροφορήσει το κοινό της για καθετί σχετικό με τη ζωή τους.

Τον περασμένο μήνα, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έκανε μια ανάρτηση μέσα από την οποία αποκάλυψε τη γλυκιά εμμονή των γιων της.

«Το επίπεδο εμμονής μεταξύ αυτών των δύο μικρών…», έγραψε η Σοφία, για να δείξει την εμμονή που έχουν οι γιοι της ο ένας με τον άλλον σε μία μετακίνησή τους με τα ΜΜΜ. Μία εμμονή που κάθε μαμά θα ήθελε να βλέπει στα παιδιά της.

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Σοφίας Καρβέλα με τους γιους της.

Πηγή φωτογραφιών: @thesofiakarvela